Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole pe 10 iulie 2018

Scorpion

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul prietenilor, iar cei născuți în zodia Scorpion își vor lărgi cercul de cunoștințe cu persoane noi și de calitate, care îi pot susține pe nativi în proiecte de viitor, și se vor bucura de ajutor și susținere din partea prietenilor, care vor avea tendința inclusiv de a-i proteja pe aceștia.

Săgetător

Tranzitul planetei Venus prin semnul Fecioară activează sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Săgetător se pot bucura de oportunități în sfera socio-profesională. Pot primi aprecieri din partea șefilor, pot avansa în funcție și au șansa să-și schimbe cariera sau să se implice într-un proiect aducător de beneficii atât la capitolul imagine, cât și financiar.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de beneficiile planetei Venus care le va aduce șansa de a se afirma din punct de vedere profesional sau, pentru cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă, poate aduce șansa de a participa la niște cursuri de perfecționare. O parte dintre nativi pot pleca în străinătate pentru a-și îndeplini visul, în timp ce alții pot avea parte de experiențe în călătorii care să le consolideze principiile de viață sau să le schimbe, acolo unde nativii sunt trași înapoi de prejudecăți.

Citește și – 3 zodii care au noroc în dragoste în luna iulie 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”

Șerban Copoț, mesaj după decesul tatălui: „Prețuiți-vă părinții cât îi aveți aproape”