Venus, planeta iubirii, intră în Rac. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

De Mădălina Manole pe 18 mai 2018

Leu

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va traversa casa subconștientului, a izolării și a meditației, iar nativii Leu vor resimți din plin efectele la capitolul dragoste, unde vor căuta răspunsuri și vor trece printr-un puternic proces de introspecție. Cei născuți sub semnul Leu pot avea parte de aventuri ascunse, întâlniri pe ascuns sau reîntâlniri cu persoane din trecut, posibilitatea de a reîncepe o veche poveste de dragoste nefiind exclusă.

Fecioară

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va influența casa prietenilor, iar nativii Fecioară vor avea ocazia să cunoască oameni noi și să-și lărgească cerul de cunoștințe. De asemenea, disputele și conflictele existente până acum la acest capitol se pot dizolva și armonia se va instala în grup.

Balanță

Tranzitul planetei Venus, guvernatorul zodiei Balanță, prin semnul Racului  va influența casa carierei și a imaginii, iar acești nativi își pot îmbunătăți imaginea și statutul profesional. Este o perioadă de afirmare, de recunoaștere a meritelor, iar răsplata materială nu va întârzia să apară.

Scorpion

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va traversa casa călătoriilor, a studiilor și a relațiilor cu persoane aflate în străinătate, dar și casa filosofiilor și convingerilor de viață. Nativii Scorpion vor trece printr-un proces de împăcare cu propria conștiință, de reechilibrare a unor principii, dar vor fi și dispuși să înceapă cursuri de perfecționare. De asemenea, se pot relua relații cu persoane aflate în străinătate, dar nu este exclus nici să primească oferte de petrecere a unei vacanțe dincolo de hotare.

Citește și – Cum iți influențează zodia Luna Nouă din mai 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară