Vedetele şi „little black dress”

De Andra Pecingina pe 19 decembrie 2009

Mica rochie neagră nu este cunoscută sub acest nume, ci mai degrabă ca „little black dress” şi este preferata vedetelor pentru apariţia pe covorul roşu. De ce?
… Pentru că este mereu în vogă, simpă şi de o eleganţă excepţională!

Little Black Dress sau LBD îşi datorează faima legendarei Coco Chanel şi revistei Vogue, unde a apărut pentru prima dată în 1926. Piesa vestimentară clasică şi versatilă, mica rochie neagră trebuie să fie la loc de cinste în garderoba ta!

Negrul flatează orice nuanţă de ten şi este cel mai uşor de accesorizat; pentru a completa o astfel de rochie simplă îţi trebuie accesorii în nuanţe puternice: bijuteriile declarative colorate în roşu aprins sau verde, poşeta plic cu broderie sau o centură lată care arată ca desprinsă de pe podiumul de modă din Paris. 
 Rochiile de cocktail sunt preferatele celebritatilor de la Hollywood. Multe celebrităţi sunt fidele rochiilor negre de cocktail marca Chanel. Rachel Bilson a optat pentru un outfit complet Chanel cu bijuterii din jad la premiera filmului „Coco Avant Chanel”, iar Jennifer Aniston preferă rochiile Chanel împodobite cu broderii elegante.

Deşi arată cel mai bine în nuanţe puternice de roşu şi albastru, Renee Zellweger ştie că tenul ei de porţelan este bine pus în valoare de satinul negru. Rochia asimetrică din satin de mătase purtată la premiera din New York a filmului „My One and Only” a fost completată perfect de pantofii de culoarea pielii.

Nu iti fie frică să optezi pentru croielile retro cu adevarat feminine, specifice anilor ’40 sau ’50. Inspiră-te din galeria foto de mai jos şi alege mica rochie neagră perfectă pentru tine!

Foto: Northfoto, Hepta

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani