Vedetele poartă haine inspirate de „Avatar”

De Andra Pecingina pe 21 ianuarie 2010

Imprimeul purtat recent de jucătoarea de tenis Maria Sharapova pare desprins direct din filmul „Avatar”, cel care mai nou dă naştere la tendinţe …
… în machiaj, modă şi stil de viaţă!

Zilele trecute Maria Sharapova a jucat la Melbourne primul său meci de tenis din Australian Open împotriva Mariei Kirilenko într-un ansamblu numit de presă „costum de păun”. Comentariile răutăcioase  aseamănă rochia purtată peste ansamblul de sport cu o perdea, un neglijeu sau cu ţinuta demnă de personajul de desene animate Mica Sirenă.

Vedetele poartă haine inspirate de "Avatar"Nouă ni se pare că imprimeul purtat de Maria zilele trecute poate fi asemănat mult mai mult cu mix-ul de culori folosit pentru tribul Na’vi, populaţia planetei Pandora din filmul lui James Cameron.

Unica.ro te-a ţinut la curent cu isteria creată în jurul acestui film cu încasări impresionante. La o privire mai atentă la prezentările de modă pentru sezonul de primăvară-vară 2010 putem găsi similitudini între vestimentaţia imaginată de designeri şi conceptul vizual avangardist al peliculei „Avatar”.

În acest film motivele naturale şi cele futuriste converg într-un mod foarte plăcut ochiului iar rezultatul poate fi uşor transpus în modă şi frumuseţe prin imprimeuri, accesorii de inspiraţie tribală, coafuri împletite şi machiaje picturale.

Alexander McQueen a imaginat pentru primăvară o colecţie care pare a fi realizată special pentru un astfel de trib de pe o planetă îndepărtată, dominată de ape. Acelaşi tip de imprimeu realizat digital care prezintă culori tropicale, fluiditate şi transmite ideea de imprevizibilitate a naturii se găseşte şi pe rochia Mariei Sharapova!
Vedetele poartă haine inspirate de "Avatar"
Frumoasa rusoiacă tocmai ce a semnat un contract în valoare de 70 de milioane de dolari cu o companie internaţională de echipament sportiv. În consecinţă, îşi permite să poarte ce îşi doreşte în timpul meciurilor, indiferent de comentariile răutăcioase ale publicului sau presei!

Foto: Mediafax, Imaxtree, Northfoto

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani