Vedetele pe plajă… în vacanţă de iarnă

De Cristina Popa pe 06 ianuarie 2010

În locul iernii, al frigului şi al zăpezii, celebrităţile au ales soarele, marea şi un climat tropical. Destinaţiile preferate ale vedetelor? La fel ca şi în alţi ani, St. Barts…

 şi Barbados.

Gwen Stefani 

După un Revelion petrecut la Londra, Gwen Stefani a plecat în vacanţă în ţările calde, unde şi-a etalat silueta de invidiat.

Mai exact, alături de soţul său, Gavin Rossdale, şi de cei doi copii, Kingston şi Zuma, în primele zile din 2010 artista s-a bucurat de soare şi de mare, tocmai în St. Barts.

Sienna Miller

Şi Sienna Miller a ales o vacanţă de vară în plină iarnă… în Caraibe. La sfârşitul lunii decembrie şi în primele zile din ianuarie, actriţa a fost văzută pe o plajă din Barbados, alături de fostul  său soţ, Jude Law.

Se pare că după ce actorul britanic şi-a înşelat soţia cu bona copiilor, la patru ani de la divorţ, Sienna e dispusă să îi mai acorde o şansă.

Vedetele pe plajă... în vacanţă de iarnăLindsay Lohan

Pe 1 ianuarie 2009 se plimba pe plajele din Miami la braţul fostei iubite, Samantha Ronson.

Un an mai târziu, alături de sora mai mică, Ali Lohan, Lindsay a ales tot un climat tropical.

De data aceasta, s-a aliniat tendinţelor şi a preferat St. Barts.

Gerard Butler

Nici Gerard Butler, nu a  stat pe gânduri şi a schimbat radical climatul.

În ciuda unor kilograne în plus vizibile cu ochiul liber, actorul din The Ugly True a renunţat la frigul din Aspen, pentru câteva zile de plajă în Barbados. 

Beyonce şi Jay Z

Este al doilea an consecutiv când Beyonce şi Jay Z îşi petrec Revelionul şi primele zile din noul an în Caraibe.

Înainte şi după concertul pe care artista l-a susţinut într-un club din St. Barts în noaptea dintre ani, cei doi însurăţei au preferat să se bucure de linişte şi relaxare la bordul unui iaht privat.

Rihanna

După un Revelion petrecut în Dubai alături de noul său iubit, jucătorul de baseball Matt Kemp (23 ani), în primul week-end din 2010, Rihanna (21 ani) s-a relaxat pe marginea piscinei tot lângă Matt, tocmai în Mexic.

Vedetele pe plajă... în vacanţă de iarnăMarc Jacobs

St. Barts a fost destinaţia aleasă şi de designer-ul Marc Jacobs, care, în primul week-end din 2010 a fost văzut pe o plajă din caraibiene alături de logodnicul său, Lorenzo Martone.

Orlando Bloom şi Jason Statham

Actorii Orlando Bloom şi Jason Statham şi-au petrecut Revelionul şi vacanţa de iarnă împreună.

Fiecare însoţit de către iubită – Miranda Kerr, respectiv Alex Yosman, cei doi au preferat, evident, ce mai în voga destinaţie – St. Barts.
 

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani