Vedetele autohtone o copiază pe Lady Gaga

De Unica.ro pe 10 ianuarie 2010

Vedetele autohtone îşi doresc şi ele o parte din notorietatea de care se bucură Lady Gaga şi aleg să poarte creaţii care se inspiră din stilul vestitei cântăreţe!
Programul TV pentru Revelionul 2010 a inclus spectacole cu Andreea Bănică şi Anda Adam, două vedete care au ales ţinute care seamănă cu cele alese în trecut de Lady Gaga pe scenă.

Ţinutele cu body şi ciorap plasă sunt semnătura cântăreţei americane, la fel şi aplicaţiile voluminoase pe un umăr, coafurile cât mai ciudate şi hainele din piele neagră sau latex.

Andreea Bănică a purtat un deux-pieces alb cu top asimetric şi ciorapi plasă, o ţinută similară a purtat Lady Gaga pe scena în urmă cu câteva luni.
Vedetele autohtone o copiază pe Lady Gaga
O ţinută neagră cu body sexy şi un bolero semnat Lena Criveanu a fost alegerea Andei Adam pentru spectacolul din seara de Revelion, din nou inspirată de piesele deconstruite excentrice adoptate de Lady Gaga.
Vedetele autohtone o copiază pe Lady Gaga
Lady Gaga se declară mândră de garderoba ei şi spune că ţinutele îi reflectă personalitatea excentrică, imaginea de „alien” este cea cu care a cucerit publicul.  Artista a mărturisit că stilul ei este o combinaţie între elementele epocii disco – anii ’80 – stilul Cindy Lauper şi perioada glam rock din anii ’70, celebrul David Bowie şi ţinutele sale cu totul ieşite din comun.

Aici apare diferenţa, ţinutele alese de cele două vedete din România pentru scena de Revelion 2010 nu au curajul sau savoarea unei apariţii marca Lady Gaga!

Rochii din baloane de plastic, body-uri din piele sau latex, rochia din păr blond împletit în diverse feluri, pălării şi văluri extravagante, nelipsiţii ochelari de soare şi cele mai înalte tocuri… mai rar vedem aşa ceva la starurile autohtone!
 
Foto: Hepta, RedDot, PR

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară