Vedetele aleg blana artificială

De Andra Pecingina pe 15 decembrie 2009

Blana artificială şi pielea ecologică reprezintă unul din trendurile majore ale iernii 2009, este cazul să înveţi din stilul vedetelor ce piese sunt potrivite …
… şi ce fel de ţinute cer un bolero, o vestă sau o haină de blană artificială.

Ţi-am prezentat şi noile campanii în care vedetele se dezbracă pentru a promova adopţia de animale, acum este timpul să afli care sunt celebrităţile feminine care au renunţat la blana veritabilă.

O dată cu temperaturile din ce în ce mai joase, starurile scot la iveală cele mai călduroase piese din garderobă. Kate Moss este prima care a purtat o haină scurtă din blană artificială într-o nuanţă crem-auriu cu un tricou cu imprimeu zebră, jeanşi gri închis şi o poşetă de umăr vintage.
Victoria Beckham este cunoscută pentru poziţia fermă anti-blană şi prietenia strânsă cu Stella McCartney, designerul care a impus tendinţa ecologică în modă. Ea a purtat un bolero din blană sintetică din colecţia Antonio Berardi pre-fall 2009 cu pantaloni skinny din piele ecologică, o poşetă Hermes neagră şi ca de obicei tocuri de 12 centimetri semnate Azzedine Alaia.

Actriţa Liz Hurley a fost văzută în Londra purtând o rochie de seară lila din mătase în combinaţie cu o vestă din blană artificial în cel mai pur alb. La evenimentul caritabil organizat de Elton John, Liz a fost atracţia serii în ţinuta aleasă.

Sloganul „Cruzimea nu e niciodată la modă!” a impresionat şi alte vedete care au optat pentru haine din blană sintetică: Miley Cyrus, Kate Hudson, Naomi Campbell, Rosamund Pike, Rachel Zoe, Sienna Miller, Lindsay Lohan.

Vezi în galeria foto de mai jos stilul eco al vedetelor care aleg să poarte blană sintetică
!

Foto: Northfoto

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"