Ziariştii de la The ENQUIRER au descoperit de ce este frumoasă Demi Moore!

De Unica.ro pe

Mamă a trei copii, Demi Moore nu se abţine atunci când vine vorba despre frumuseţea ei.
Se ştie că a cheltuit nu mai puţin de 380.000 de dolari ca să arate ca o divă. Şi-a micşorat implanturile, şi-a remodelat abdomenul, fesele şi coapsele şi şi-a pus colagen în buze, dar şi dinţi de porţelan. Nu se ştia însă cum reuşeşte să-şi întreţină fabuloasele picioare.

„Actriţa în vârstă de 45 de ani îşi face sesiuni private de VelaSmooth în intimitatea casei sale”, a declarat o sursă apropiată actriţei, citată de The ENQUIRER. „Demi foloseşte tratamentul pentru a scăpa de pielea lăsată de pe coapse, mâini, picioare şi genunchi, aceasta din urmă fiind o zonă care a deranjat-o toată viaţa pe vedetă”, a continuat aceasta.

Conştientă că imaginea ei este foarte importantă şi că reprezintă un model pentru tinerele din ziua de astăzi, Demi Moore se străduieşte să arate exemplar de fiecare dată când iese în public. „Demi Moore a părut mereu mai tânără decât este în realitate. Acest lucru se datorează clar regimului de viaţă sănătos pe care îl duce: exerciţii fizice, şedinţe Velasmooth şi alimentaţie sănătoasă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro