Vladimir Drăghia a recunoscut. S-a folosit de cauza nobilă pentru a câștiga Exatlon și nu are regrete

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 31 mai 2018, 11:11
Bătălia finală pentru premiul de 100.000 de mii de euro pus în joc la emisiunea Exatlon s-a dat între Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi. Cel care a câștigat a fost Vladimir Drăghia, însă imediat au apărut controverse și acuze, atât între concurenți, cât și între susținători.

Vladimir a anunțat că va dona banii câștigați pentru o cauză nobilă, iar Ionuț l-a acuzat că s-a folosit de acest scop pentru a câștiga emisiunea Exatlon. Sătul de atâtea discuții, Vladimir Drăghia a venit în platoul emisiunii Wowbizz și a recunoscut că a jucat același joc ca și adversarul său, mai exact, așa cum Ionuț și-a impresionat publicul cu lacrimile sale, la fel a procedat și el atunci când a declarat că va dona premiul pentru o cauză nobilă: „Și mie mi-ar fi plăcut să spun abia la sfârșit. Sunt de acord cu Cătălin. Daca nu câștigam și spuneam ce aș fi vrut să fac cu banii, nu m-ar fi crezut nimeni. Nici acum nu mă crede! Stăteam lângă Ionuț, plângea pentru a zecea oară în emisiune, cum muncea în Ibiza, se folosea de asta, de lacrimile lui pentru a îndupleca telespectatorii și a-i face să îl voteze. E normal să o facă. E normal să vorbești despre tine, să emoționezi lumea, să îi faci pe oameni să te voteze. Am văzut că face apel la sentimentele publicului, mi se părea normal să o fac și eu. Nu avea de ce să îmi fie rușine! E o cauză nobilă! Ionuț a fost votat! Nu știu de ce nu a câștigat! Sunt aproape sigur că a contat mult că am spus ce vreau să fac cu banii. Nu mi se pare de condamnat. Eu meritam să castig tocmai de-asta. Nu văd de ce aș fi ascuns asta. E un concurs complex, nu doar sportiv. Deocamdată nu știu cum se va proceda. Mi-ar plăcea să se doneze direct, să nu mai fie taxe, comisioane, mi-a fost rușine să întreb ce o să se întample cu banii!„ – a declarat Vladimir Drăghia pentru sursa citată.

Cu câteva zile înainte, Vladimir Drăghia s-a oferit să-l ajute financiar și să-i plătească cheltuielile de nuntă lui Ionuț Sugacevschi, însă Jaguarul a refuzat categoric, ba mai mult a fost deranjat de gestul caritabil al adversarului său: „Nu pot să accept aşa ceva. Dacă voi credeţi că Vadimir este omul care vrea să pară, curând o să vedeţi cu toţii cine e de fapt. Nu există prietenie adevărată într-un concurs în care este pus în joc un premiu… (…) Dacă am vrut să-mi cumpăr ceva, eu niciodată nu am stat la mila nimănui. Eu am avut o discuţue cu Vladimir după ce a făcut acel gest în finală. I-am zis că nu a fost frumos din partea lui.„ – a comentat Ionuț, zis și Jaguarul.

Citește și – Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat la X Factor. Are legătură cu Lidia Buble

Citește și – Care a fost primul job al Amaliei Năstase. Vedeta a recunoscut

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!