Vedetele promovează ochelarii de tocilari

De Cristina Popa, pe

Cine ar fi crezut că ochelarii care au provocat atâtea complexe pe băncile şcolii vor deveni în vara lui 2010 unul dintre cele mai trendy accesorii. Incredibil sau nu, ochelarii de tocilari, unisex…
… cu lentil mari şi rame groase, care au reuşit să marcheze moda anilor ’50 reprezintă astăzi unul dintre cele mai în vogă piese. Dovada o reprezintă  numărul mare de vedete care s-au aliniat trendului, promovând ochelarii pe care îi purta… bunica.

Atfel, depăşind linia utilităţii, lentilele transparente, care imită ochelarii de vedere, sunt cele mai căutate, Justin Timberlake, Demi Moore şi Kirten Dunst fiind doar câteva dintre celebrităţile promotoare.

Totuşi, dacă pentru moment, o astfel de accesorizare ţi se pare prea îndrăzneaţă, asta nu înseamnă că tu nu ai alternative în această vară la capitolul ochelari de soare. 

Exceptând ochelarii mici şi rotunzi, emblematici pentru stilul lui John Lennon sau al lui Ozzy Osbourne, propuşi anul trecut de designeri precum Ralph Lauren sau Proenza Schouler, care nu mai sunt recomandaţi, toate celelate modele ale sezonului estival de anul trecut rămân opţiuni valabile şi în lunile ce urmează.

Prin urmare, în funcţie de stilul vestimentar abordat, de starea de spirit şi preferinţa personală, pe lângă ochelarii Nerdy, poţi opta şi pentru ochelarii de tip Aviator, Ray Ban Wayfarer cu rame colorate sau retro şi supradimensionaţi a la Jackie O. (anii ’50) sau Audrey Hepburne (anii ’60).

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!