Vedetele lansează o nouă modă: unghiile trăsnite

De Diana Sorescu pe

Când vine vorba să fie în centrul atenţiei, celebrităţile nu ştiu cum să mai epateze. Ba tunsori ciudate, ba haine extravagante ori declaraţii şocante, iar acum unghii insolite. Rihanna, Katy Perry şi Lindsay Lohan sunt veterane ale unghiilor deosebite. Toate cele trei dive apelează, de cele mai multe ori, la tipsuri şi extensii false, pentru că astfel jocul cu nuanţe şi imprimeuri devine mult mai versatil.

Rihanna adoră culorile tari, electrice, de la verde crud până la fuchsia ori galben solar. Cel mai simpatic mod în care artista şi-a decorat unghiile a fost cu emoticoane personalizate pentru fiecare deget în parte!

La decernarea premiilor VMA de anul acesta, năzdrăvana Katy Perry s-a mândrit cu unghiile sale-accesoriu! Se pare că îşi iubeşte atât de tare logodnicul încât s-a gândit să îşi aplice poze cu Russel pe toate unghiuţele! Asta da dovadă de dragoste nebună!

Şi cum Lindsay e o fată rea şi aşa vrea să rămână, anul trecut când s-a prezentat la tribunal, şi-a tatuat pe unghia mijlocie un mesaj mai puţin creştinesc, adresat, în mod subliminal, chiar judecătoarei. Gestul ei a fost aspru taxat de presă, iar petrecăreaţa Lindsay nu a făcut decât să îşi îngreuneze situaţia, şi aşa delicată.

Unghii… originale

Îţi place stilul lor de a-şi exprima convingerile estetice şi personale print intermediul unghiilor? Dacă da, nu e greu, poţi să încerci şi tu! Fie mergi la un salon specializat şi ceri un model care să te reprezinte, fie alegi să faci asta singurică!

Ai mai multe variante la dispoziţie, produse pe care le poţi achiziţiona din comerţ: ştampile cu desene, folii cu modele special create pentru unghii, unghii false gata ornate.

De asemenea, poţi să îţi aplici pe unghii o ojă sorbet, după care, cu ajutorul unei pensule extrem de fine şi a unui lac de unghii în altă nuanţă, să creezi diverse tipare. Varianta Rihannei, cu ojă galben intens şi emoticoane, pare cea mai simplu de executat acasă! Spor!

Vedetele lansează o nouă modă: unghiile trăsnite

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro