6 vedete te învaţă cum să ai o relaţie la distanţă

De Stela Moisescu, pe

Putem spune pe bună dreptate că vedetele deţin secretul longevităţii unei relaţii la distanţă. Pe lângă faptul că viaţa lor profesională înseamnă foarte puţin timp liber,…
… adesea petrecut făcând navete, ele sunt supuse şi unor tentaţii mai mari decât oamenii obişnuiţi. Cu toate acestea unele cupluri celebre rezistă în timp, chiar dacă pe cei doi îi despart sute de kilometri.

Următoarele cupluri celebre te învaţă cum poţi avea o relaţie fericită… la distanţă! Pe ultima pagină a articolului găseşti vedetele fără noroc în acest tip de relaţii. Poţi învăţa însă din greşelile lor!

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil

Mihaela Rădulescu are o relaţie la distanţă de aproape jumătate de an cu Dani Oţil.

În timp ce iubitul ei a rămas pe plaiurile mioritice, Mihaela a renunţat la viaţa de televiziune şi a plecat la mii de kilometri depărtare, tocmai în Monte Carlo.

Mihaela Rădulescu crede că o relaţie la distanţă are mai multe şanse să reziste decât una în care partenerii se văd zilnic, locuiesc împreună sau sunt uniţi cu acte, potrivit publicaţiei Libertatea.

„Relaţia la distanţă e tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensităţi, alte doruri şi… probabil mult mai multe şanse să ţină”, spune Mihaela.

Drept urmare, atunci când vă uneşte o iubire profundă, distanţa nu ar trebui să fie un element nociv. În mod clar, relaţia la distanţă este supusă obstacolelor, dar sentimentele sincere vă vor ajuta să treceţi peste ele.

6 vedete te învaţă cum să ai o relaţie la distanţă

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4