Vedete care au apărut recent neepilate

De Diana Sorescu pe

După Julia Roberts şi Drew Barrymore, iat-o şi pe frumoasa Hilary Swank într-o ipostază mai puţin sexy: cu axilele neepilate! Să fie oare un nou trend marca Hollywood…
… lipsă de timp sau nepăsare?

Hillary Swank, Beyonce

Câştigătoare a două premii Oscar şi posesoarea unui corp de invidiat, Hilary Swank a arătat fabulos acum două zile la o petrecere exclusivistă din Los Angeles. Diva a optat pentru o superbă creaţie aurie de la Calvin Klein, un colier luxos bătut în rubine şi…păr la subraţ!

Cum se explică oare gafa estetică a actriţei? Ori a uitat să treacă pe la salon de înfrumuseţare ori s-a gândit să adopte un stil de viaţă mai libertin, lipsit de corvoada epilatului periodic!

Beyonce e divă prin excelenţă. Talent are din belşug, faimă şi mai şi, se îmbracă superb, iar formele ei apetisante nu trec neobservate.

E strălucitoare la orice eveniment participă şi lasă audienţa fără cuvinte atunci când poartă rochii senzaţionale şi bijuterii de top. Doar anul trecut a avut o mică scăpare şi a şocat nu prin creaţia aleasă, ci prin axila neepilată.

Cum nu s-a mai întâmplat de atunci, o putem ierta pe Beyonce, iar cazul să fie clasat.

Vedete care au apărut recent neepilate

Citeşte pe pagina următoare şi despre alte vedete neepilate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2