Vedetele poartă leopard print

De Erika Chivu, pe

Rihanna, Miley Cirus şi Beyonce sunt numai câteva din vedetele internaţionale care poartă leopard print. La noi, acest imprimeu nu este la fel de apreciat.
De la veterana Sophia Loren şi până la tânăra Miley Cyrus, vedetele internaţionale se dau în vânt după imprimeul leopard pe care îl poartă şi la evenimente importante, şi la plaja, şi la cumpărături.

Rihanna este una din fanele leopard print, în garderoba ei găsindu-se de la dresuri până la jachete cu acest imprimeu. Nici Miley Cyrus nu se lasă mai prejos, vârsta permiţându-i să poarte colanţi leopard.

Un pic mai cuminţi, supermodelele Naomi Campbell şi Elle MacPherson au fost surprinse purtând genţi leopard print, asortate la outfit-uri casual sau elegante.

Elegantă este şi Katie Holmes, într-un trench leopard print asortat la o rochie neagră şi pantofi nude.

Tot un trench poartă şi Sphia Loren, care la 76 de ani nu se sfieşte să adopte stilul colegelor mult mai tinere.

Deşi la Hollywood imprimeul leopard este la mare preţ, vedetele din România nu prea se dau în vânt dupa el. Printre puţinele care au curaj să-l poarte se numără Adriana Bahmuţeanu, Monica Columbeanu şi Oana Zăvoranu.

Deşi nu-i lipseşte curajul în materie de vestimentaţie, Oana Zăvoranu a fost fotografiată doar cu o geantă oversized cu imprimeu leopard, asortată unui outfit lejer: jeanşi, jachetă neagră şi pantofi sport.

Adriana Bahmuţeanu îndrăzneşte să poarte o bluză lejeră leopard print cu pantaloni de piele neagră, în timp ce Monica Columbeanu se mulţumeşte cu lenjerie în acelaşi imprimeu. 

Vezi outfiturile vedetelor în galeria foto!

Foto: Hepta, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!