Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 mai 2022, 11:31

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality-show din România. „America Express” îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor.

Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui, Melinda; Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui, Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela, sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality-show din România.

Care sunt cele 9 perechi de vedete care pleacă în „America Express”

Cătălin Scărlătescu: „Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan: „Am crescut și am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, „America Express”, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea: „Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame. Gata, e nevoie de o provocare! :)) Sincer, abia aștept să ajung. Abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și, mai ales, vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”

Puya și Melinda: „Pentru noi, „America Express” înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă. Să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”.

Melinda: „Nu puteam să îl las singur printre toate sud-americancele alea!”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Prima seară pe „Insula Iubirii” s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

Situație fără precedent la „Insula Iubirii” sezonul 6. „Am luat decizia să plecăm!”

Jean Gavril și Dinu: „Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscător pentru că fac parte din această cursă care este foarte dificilă și care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul și mai ales nervii fiecăruia! Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu, Dinu, de care sunt foarte apropiat. Sunt sigur că vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei. Sunt niște țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!”

Diana Bulimar și Larisa Iordache: „Venind din sportul de performanță, această aventură numita „America Express“ va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru această experiență, dar cred că ne va solicita la maxim. Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă, dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajungem cât mai departe în competiție, așa cum am făcut în gimnastică. Experiența asta vine cu speranțe noi prin care ne așteptăm să trecem cu bine și să ne descoperim pe noi însene într-un alt mediu de competiție!”

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: „Aceasta experiență este un game changer”

Bie Adam și Mihaela Adam: „Pentru noi, „America Express” înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile să fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm!“

Bruja și Pufeh: „Pentru noi, participarea la „America Express” înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptam provocarea.”

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla: „Aceasta experiență este un game changer. În mod firesc, după „America Express”, viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevărat detox, o rupere de tot ce am trăit până acum, rău sau bun!”

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!