8 cupluri inedite, lipsite de prejudecăţi

De Diana Sorescu pe

Să vorbim despre dragoste. Un sentiment nobil, ce nu ţine cont de vârstă, culoarea pielii sau aspect fizic, ce te face să vibrezi. Doar că uneori mai trece prin stomac. Şi prin cont.
„Love, love, love…all you need is love” cântau baieţii de la Beatles şi bine ziceau. Până la urmă cu toţii tânjim după dragoste, sub toate formele în care se metamorfozează: un căţel loial, o bunică grijulie, un tată protector dar, mai presus de toate, perechea potrivită, în căutarea căreia alergăm toată viaţa.

Unii-s mai norocoşi şi îşi găsesc jumătatea din primele încercări, alţii trag lozuri necâştigătoare şi schimbă partenerii mai des decât Paris Hilton (iar ca s-o întreci pe ea e nevoie de antrenament straşnic!), iar cei mai ghinionişti n-o află vreodată.

Ah, şi mai există o categorie, ceva mai specială: a acelora care-şi găsesc marea iubire alături de persoane fie mai în vârstă, fie mai înalte, mai slabe, mai… altfel!

E vorba de cuplurile după care oamenii întorc capul pe stradă, de relaţiile pe seama cărora se pun pariuri şi se fac pronosticuri: „Aştia sigur nu rezistă împreună!”. Dar, de cele mai multe ori, ei contrazic opinia publică şi îşi trăiesc poveştile de dragoste frumos, mai departe.

Cabral şi Andreea Pătraşcu/ Heidi Klum şi Seal

Ele blonde, ochi albaştri şi alură de păpuşi, ei înalţi, masivi şi…de culoare. Vedetele Acasă TV, Cabral şi Andreea, au o relaţie presărată cu tot ce-i şade bine unei mari iubiri: momente de vis, vacanţe împreună, plus o despărţire şi-o împăcare la activ. Sunt un cuplu interesant, frumos, aşa că aşteptăm cu interes să vedem cum evoluează lucrurile (nu de alta dar Inoke, fetiţa lui Cabral cu Luana Ibacka, e pur şi simplu adorabilă!).

Supermodelul şi supercântăreţul. Heidi e blondă şi albă, Seal…ceva mai închis la ten. În ciuda diferenţelor rasiale, cei doi au un mariaj minunat, încă din 2005, şi patru copilaşi superbi împreuna: trei ai amandurora şi unul al lui Heidi dintr-o relaţie anterioară. La mai mulţi!

8 cupluri inedite, lipsite de prejudecăţi

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4