Tom Jones, nevoit să își anuleze un concert din cauza problemelor de sănătate

De Oana Savin, pe
Cântărețul Tom Jones a fost nevoit să își anuleze concertul pe care trebuia să îl susțină la Stansted Park, în Marea Britanie, din cauza problemelor de sănătate.

Artistul în vârstă de 78 de ani și-a anulat concertul din Marea Britanie cu doar câteva ore înaintea spectacolului, la sfatul medicilor.

Pe contul său de Twitter, Jones le-a spus fanilor că medicii i-au recomandat odihnă, având mari probleme de sănătate, iar persoanele care au cumpărat bilete își vor primi banii înapoi.

De asemenea, echipa cântărețului și-a cerut scuze pentru inconveniențe.

Din păcate, Sir Tom nu se simte bine și a fost sfătuit de medici să nu performeze în această seară. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și îi dorim lui Sir Tom multă sănătate”, au scris reprezentanții artistului pe Twitter.

Tom Jones mai are stabilită o serie de concerte în Germania, Finlanda și Marea Britanie, notează Daily Mail.

În luna septembrie 2017, Tom Jones a anulat un tur în Statele Unite ale Americii cu cinci zile înainte de începerea concertelor din cauza unei operații la șold. Turneul de atunci a fost amânat pentru 2018.

Legendarul cântăreț a suferit o pierdere imensă în aprilie 2016, când soția sa a pierdut lupta cu cancerul. De atunci, nici el nu se află în cea mai bună formă.

Sir Thomas Jones Woodward, cunoscut sub numele de scenă Tom Jones, este un cântăreț de muzică ușoară galez. S-a născut în Treforest, lângă Cardiff, în Țara Galilor. De la terminarea școlii la 16 ani, a vândut peste o sută de milioane de discuri.

Într-o ceremonie la palatul Buckingham din Londra, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii recunoaște meritele făcute Commonwealth-ului și Regatului Unit și în ziua de 29 martie 2006 îl numește prin ceremonial Sir Tom Jones, acordându-i totodată titlu de cavaler.

Citește și: Artistă celebră, internată la o clinică de psihiatrie

Citește și: Katy Perry a dezvăluit că a suferit de depresie: „Inima mea a fost sfâșiată”

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro