Adrenalina atinge cote maxime la „Burlacul”. Cum o testează Bogdan pe Paula

De Unica.ro, pe

Bogdan îi testeazã limitele Paulei, cu o şedinţã de scuba în Lloret de Mar. Uite cum a reacţionat aceasta!
Mai sunt doar câteva zile până la aflarea marelui deznodământ al reality show-ului „Burlacul”, iar pretendentele lui Bogdan se bucurã de ultimele clipe în compania lui. Tensiune, adrenalinã şi mult suspans, acestea sunt ingredientele semifinalei, difuzatã mâine seara, de la 20:30, la Antena 1. Renumitã pentru imaginile spectaculoase, filmate în locaţii exotice din întreaga lume, emisiunea nu se dezminte nici de aceastã datã. Amfitrionul show-ului, Cãtãlin Botezatu, împreunã cu Bogdan, au ales o locaţie cu totul şi cu totul specialã pentru acest moment: Lloret de Mar, capitala distracţiei nesfârşite.

„Sunt atât de aproape de momentul zero, mai am foarte puţin timp la dispoziţie pânã în momentul  în care va trebui sa îmi aleg jumãtatea, iar alegerea este foarte dificilã . Faţã de fiecare dintre fete am sentimente. Orice pas fãcut acum poate fi decisiv si fiecare fatã are dreptul sã încerce sã îmi câştige definitiv inima. Îşi vor juca cea mai  importantã carte de pânã acum” a declarat Burlacul, chiar înainte de semifinala show-ului.
Şi pentru a se asigura cã fiecare primeşte şansa pe care o meritã, Bogdan le-a pregãtit fiecãreia dintre semifinaliste câte o întâlnire cu totul şi cu totul specialã. Astfel, Paulei i-a pregãtit o surprizã pe cinste, o şedinţã de scuba, tocmai pentru ca aceasta sã îşi poatã depãşi temerea de apã. „Tremuram toatã, îmi e foarte fricã de apã şi el ştie asta. Un refuz din partea mea ar fi încã o bilã neagrã pentru relatia noastrã şi normal cã nu îmi doresc asta. Dacã nu aş fi ştiut cã fac asta pentru el, nu aş fi intrat în apã nici sã mã omoare cineva. Dacã vom avea o relaţie, clar, niciodatã nu vom face scufundãri” a declarat tânãra, de îndatã ce s-a întors la bordul ambarcaţiunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!