Ștefan Hrușcă este în doliu. Tatăl artistului a murit

De Mădălina Manole, pe
Ștefan Hrușcă este în doliu după ce tatăl său a murit. Interpretul de muzică folk a sosit de urgență în țară pentru a-i fi alături părintelui său atunci când și-a dat ultima suflare. 

Ștefan Hrușcă, care pe 8 decembrie va împlini 61 de ani, locuiește de foarte mulți ani în Canada, iar ieri a sosit de urgență în România și și-a luat tatăl de la spital pentru că nu-și dorea ca ultimul loc pe care-l vede să fie un salon, ci propria sa casă, informează Libertatea. Astăzi, 12 noiembrie, tatăl său a murit: „Azi, la ora 6.30, de dimineață, în Ieud, la el acasă, uncheșul Hrușcă și-a sfârșit călătoria pe lumea asta și a plecat înconjurat de ai lui, de fiul său sosit din Canada și de cele două fete ale lui. A plecat un ieudean adevărat, un purtător de datină și de mesaj al lumii vechi, al lumii adevărate despre care fiul său, Ștefan Hrușcă, ne cântă în fiecare zi de sărbătoare sfântă și de iarnă”,  – este mesajul transmis pe Axanews.ro.

Pentru Ștefan Hrușcă, recunoscut grație concertelor de Crăciun pe care le susține cu sălile arhipline, va urma o perioadă de doliu și suferință. Ștefan Hrușcă este căsătorit cu Geanina Hrușcă și au împreună doi copii, pe Andra și Ștefan.

Citește și – Adriana Trandafir se pregătește din nou de nuntă

Citește și – Andreea Antonescu, nevoită să se mute în SUA și să se despartă de fiica sa

Sursă foto: Arhiva Ringier
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!