Ştefan Bănică şi Andreea Marin: Radiografia unui divorţ anunţat. Vezi primele semne

De Diana Zagrean pe

De asemenea, Andreea Marin Bănică nu a exclus niciodată pe parcursul căsniciei cu Ştefan Bănică ideea unui divorţ, ceea ce poate părea bizar când vorbim despre o femeie fericită alături de bărbatul iubit.
”Un divorț nu trebuie să te dărâme, că eu sunt trecută deja printr-o astfel de experiență, sunt încă în viață și iată că nu e imposibil să-ți refaci viața și să ai o familie, să ai copii. Și atâta vreme cât un divorț nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă, nu e ceva atât de important cum e sanatatea”,a declarat Andreea Marin Bănică în cadrul unei emisiuni televizate.
Reacţia Andreei Marin în faţa „rivalei” Adriana Nicolae
Atunci când presa din România a susţinut că tatăl copilului purtat în pântec de antrenoarea de fitness Adriana Nicolae ar fi Ştefan Bănică, soţia lui nu a primit vestea foarte bine.
Deşi era cunoscută pentru eleganţă şi diplomaţie în dialogul cu persoanele aflate pe lista ei neagră, Andreea Marin a oferit un spectacol sordid la o gală mondenă pe care a prezentat-o anul acesta.
În momentul în care a invitat-o pe Adriana Nicolae pe scenă să ridice premiul pentru eleganţă, Andreea Marin a început să întrebe obsesiv dacă soţul ei este tatăl copilului antrenoarei. Aceasta s-a fâstâcit şi rezukltatul a fost un schimb de replici care a lăsat audienţa cu gura căscată.
Cea mai nouă piesă a lui Ştefan Bănică are un mesaj extrem de trist
Nu demult, Ştefan Bănică a lansat o piesă nouă şi un videoclip cu mesaj foarte trist. Videoclipul single-ului „Ce e dragostea”, regizat de Iulian Moga spune povestea unui cuplu care a eşuat şi a unui Ştefan Bănică umil, trist că nu înţelege cu ce a greşit de dragostea s-a terminat şi femeia iubită l-a părăsit.
Chiar şi versurile melodiei vorbesc despre dragoste ratată, o iubită care a plecat din viaţa cântăreţului şi greşeli de neiertat.

 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2