Soprana sinucigaşă, bătută de soţ şi alte ştiri

De Diana Sorescu pe

O nouă dramă a zguduit lumea artistică din România: soprana Roxana Briban s-a sinucis brutal în urmă cu câteva zile. Citeşte de pe unica.ro şi alte ştiri despre vedete.
–    Roxana Briban avea doar 39 de ani când a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Sâmbata aceasta ea şi-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de brutal: şi-a tăiat venele de la mâini şi picioare, a înghiţit un flacon de pastile şi s-a asfixiat. Moartea ei a şocat lumea artistică şi a ridicat numeroase semne de întrebare în ceea ce priveşte relaţia Roxanei cu soţul ei. Apropiaţii sopranei spun că acesta ajunsese să îi controleze fiecare pas, ba chiar să o maltrateze fizic. Fire sensibilă, Roxana a căzut într-o depresie adâncă ce a împins-o la acest gest regretabil.

–    Cătălin Botezatu se pregăteşte intens pentru lansarea primei sale cărţi intitulată „Trei vieţi. Pedeapsa”, scrisă de jurnalista Monica Vlad. Volumul va fi disponibil din data de 28 noiembrie, în reţeaua Diverta. Designerul a dezvăluit că următoarea carte va fi o reală surpriză şi va dezvălui detalii picante din viaţa sa intimă.

–    Sub deviza scandalul trece, dragostea rămâne, Delia Matache nu se mai sfieşte să iasă în public cu noul ei iubit, Răzvan Munteanu.

–    Un nou succes profesional pentru frumoasa Monica Bârlădeanu: aceasta va juca rolul unei cântăreţe ucigaşe în producţia „Maternity blues”.

–    Gabriela Vrânceanu Firea şi soţul acesteia, Florentin Pandele, vor lansa împreună o carte. Aceasta va purta titlul „Scrisori pentru mame” şi va fi scrisă la „două mâini”: Gabriela pagina din stânga, soţul ei pe cea din dreapta

–    Raluca Sandu inaugurează clinica Second Opinion, un centru medical performant ce se va adresa în special bolnavilor diagnosticaţi cu cancer. Clinica le va oferi pacienţilor şi posibilitatea de a se trata la un spital renumit din Israel.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro