Schimbare de look… de toamnă!

De Cristina Popa pe

Un nou sezon, o nouă programă tv şi, evident, o mult dorită schimbare de look pentru câteva vedete feminine de la noi.
Odată cu venirea toamnei, ca de fiecare dată, vedetele din ograda televiziunilor româneşti se află din nou la început de drum – proiecte şi colaborări noi şi, de multe ori, o nouă imagine.

Pe lângă abordarea unui cu totul alt stil vestimentar, cea mai simplă şi eficientă schimbare de look se obţine prin modificarea culorii şi/sau a lungimii podoabei capilare.

Lucru ştiut de Jojo (29), Dana Rogoz (23) şi Ioana Maria Moldovan (27), dar şi de stiliştii care, la început de sezon le-au oferit fetelor un alt aer, dar şi o tunsoare „must have”… din păcate, de anul trecut… e drept că la noi, în general, tendinţele ajung cu întârziere şi stau pe poziţii mult prea mult.

Da, deşi „bob-ul” a devenit popular încă de prin 1920, odată cu tunsoarea îndrăzneaţă a actriţei Irene Castle, în 2008, având-o drept trendsetter pe Victoria Beckham, acesta a ocupat cu detaşare prima poziţie în clasamentul celor mai hot frizuri. Anul acesta însă, lucrurile s-au mai schimbat puţin.  
      Schimbare de look… de toamnă!
În cee ce priveşte vedetele noastre, toate trei au renunţat la lungime şi toate trei au adoptat o altă culoare sau nuanţă, însă doar Jojo s-a aliniat şi noilor tendinţe, abordând o tunsoare în stilul pixie (la fel precum Rihanna sau celebrul manechin britanic Agyness Deyn), în care bob-ul este franjurat şi scurtat la extrem.

Unde mai pui că fosta doamnă Ionescu a optat şi pentru un blond platinat, de altfel, culoarea momentului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro