Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ

De Saturnia pe

Ce spun astrele despre viitorul Gabrielei Cristea? Îşi va reveni vedeta?

Până una, alta, Gabi Cristea şi Marcel Toader s-au pus pe botezat copii, deşi sunt proaspăt divorţaţi. Lăsând la o parte controversa religioasă a unor părinţi spirituali care s-au bălăcărit la TV şi nici împreună cu acte nu mai sunt, apare întrebarea: dacă nu se mai suportau, dece ţin să se întâlnească atât de des la sindrofii?
Răspunsul poate că stă în declaraţiile lui Marcel Toader, care, întrebat despre noul look fresh şi foarte slab al fostei soţii, a spus despre Gabi Cristea că eeste „perfectă” şi că imaginea ei cu un copilaş în braţe l-a impresionat.
Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
Citeşte şi Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele
Şi Gabriela Cristea a spus ceva după divorţul mult aşteptat:
„ Mă aştept ca săptămâna viitoare să îmi pună iar 20 de condiţii să ne împăcăm”, a spus Gabriela, care a adăugat că a refuzat să-l ducă acasă pe fostul ei soţ, după ce acesta a încercat să apeleze la ea.
Poate că măcar pe plan profesional, vedeta va reveni în grilele de toamnă şi viaţa ei va reveni cât de cât la un normal general acceptat.
Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
Până atunci, toată suflarea din România îşi va face griji şi va specula diverse scenarii apocaliptice cu tot felul de mize. În fond, aşa e pe la noi, ne interesează mult ce se întâmplă în curtea vecinului, mai ales dacă vecinul ne trimite live feed-uri de prin orgadă la ore de maximă audienţă.
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2