Rujul roşu, în trend în acest sezon

De Diana Sorescu, pe

Buze voluptoase, senzuale, răsfăţate cu cele mai cremoase şi intense rujuri în nuanţe de foc. Cam aşa s-ar descrie trendul sezonului rece, impus de divele de la Hollywood.
Să porţi pe buze nuanţe provocatoare nu e o noutate în materie de make up. Dar cum un sezon monocrom are nevoie de un strop de culoare, haideţi să ne pictăm buzele în tonul cireşelor coapte!

Seducţie la puterea infinit

Când îţi aplici pe buze un ruj roşu intens, capeţi mai multă încredere în tine şi în puterea ta de seducţie. Acest simplu detaliu de make up are un efect surprinzător atât asupra atitudinii femeii ce-l poartă, cât şi a celor ce o privesc, aşa că nu ezita să îţi cumperi un astfel de ruj.

Se potriveşte oricui şi se mulează perfect tuturor stilurilor. Important este să faci alegerea potrivită.

Aşadar, există mici trucuri pe care trebuie să le ştii: dacă ai tenul deschis, indicate sunt tonurile reci, iar dacă eşti posesoare de ten măsliniu atunci recomandate sunt tonurile de purpuriu, stacojiu, roşu-portocaliu, corai ori cărămiziu.

Angelina Jolie este posesoarea celor mai sexy buze de pe mapamond, iar diva nu se sfieşte să le pună în valoare cu rujuri mate, de un roşu dulce. Şi Kate Bosworth e mare amatoare de nuanţe puternice, ce se asortează perfect cu pielea deschisă şi părul bălai.

Ambele staruri sunt exemple de stil fără cusur. Ele respectă o condiţie esenţială atunci când poartă pe buze ruj roşu: ochii sunt machiaţi cât mai simplu, doar cu mascara şi, eventual, puţin fard calin, nude!

Rujul roşu, în trend în acest sezon

Recomandare: Ruj Technic juicy sticks, 10 Ron, disponibil în farmaciile Catena
                          Ruj Ultra Color Rich, Avon, 19.99 Ron

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2