Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Colegii de la ‘Neatza: „Flirtează pe culoarele televiziunii”

De Unica.ro, pe

În ultima vreme, în presa mondenă au început să apară zvonuri cum că Răzvan Simion (40 de ani) ar avea o relație amoroasă cu una dintre colegele sale de breaslă. Este vorba chiar de asistenta matinalului pe care Răzvan îl prezintă la Antena 1, Ramona Olaru (27 de ani).

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a fost surprins de câteva ori în compania unei brunete mai tânără ca el cu 20 de ani, dar idila lor nu a durat prea mult. Acum, surse din cadrul echipei „Super ‘Neatza” susțin că Răzvan Simion flirtează cu asistena din emisiune.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Colegii de la ‘Neatza: „Flirtează pe culoarele televiziunii”

„Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a spus unul dintre angajați la matinal, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Răzvan Simion, fotografiat alături de noua iubită

Dani Oțil a adus și el vorba despre acest subiect chiar într-o apariție televizată, dându-și colegul de gol: „Am auzit că o complimentezi pe Ramona. Te-am auzit pe coridor cum îi spui că  îi stă bine cu noua coafură, cu breton.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro