Răspunsul lui James Franco cu privire la acuzațiile legate de posibile hărțuiri sexuale și comportament inadecvat

De globurile de aur, hărțuiri sexuale, James Franco, pe Ultimul update Vineri, 12 ianuarie 2018, 17:23
Zilele trecute, actorul american James Franco s-a trezit ținta unor acuzații grave, după ce câteva femei au declarat în presa americană că ar fi fost hărțuite sexual de acesta și că a afișat față de ele comportament inadecvat.

Imediat după ce Franco a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film de comedie/muzical, iadul s-a dezlănțuit asupra acestuia, odată cu mai multe acuzații ale unor femei care i-au fost și eleve la școala lui de actorie, scrie ziarul american Los Angeles Times.

Prin intermediul avocatului său, Franco a negat acuzațiile, însă și mai multe voci feminine au ieșit la rampă pe social media aducând același tip de acuzații grave. Conform acestora, actorul s-ar face vinovat de hărțuire sexuală și comportament inadecvat. Mai mult, în emisiunea Late Night moderată de Seth Meyer pe canalul american de televiziune NBC, Franco a recunoscut că „a citit acele mesaje prin care este acuzat, că nu a formulat un răspuns cu privire la ele și că, totodată, acuzațiile nu sunt adevărate.“ Franco a mai spus în timpul emisiunii că tot acest scandal este șocant pentru el și deocamdată lasă lucrurile așa cum par.

Una dintre cele cinci femei care îi aduc acuzații actorului și care i-a fost elevă la școala de actorie a declarat pentru o sursă E!News că „(Franco) tot timpul ne făcea să credem că am putea fi în cărți pentru roluri, dacă eram dispuse să ne complacem în acte sexuale sau să ne dezbrăcăm de tricouri“.

Tot în emisiunea lui Meyer, Franco a mai spus: „Am propria mea versiune a acestei situații și nu pot să tac, voi lua atitudine“.

Foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!