Răspunsul genial dat de Prințul William unei femei care voia numărul de telefon al lui Harry

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2016, 12:34
Aflat într-o vizită oficială alături de soția sa, Prințul William a fost abordat de o mamă interesată de numărul de telefon al fratelui său mai mic.

Citește și – Prințul Harry, cerut de soț de o fetiță de 6 ani. Replica lui a fost demnă de un adevărat gentleman

Trish Cruise s-a dus special în Luton pentru a-i vedea pe Prințul William și pe Kate Middleton. Femeia a profitat de ocazie și, când s-a întâlnit cu Ducele de Cambridge, i-a cerut numărul de telefon al Prințului Harry pentru fiica sa Olivia, în vârstă de 27 de ani. Când a auzit, Prințul William a izbucnit în râs și i-a dat femeii un răspuns genial:

„Oh, nu! Crede-mă că nu vrei numărul de telefon al lui Harry”, a replicat amuzat moștenitorul coroanei britanice.

Recent, Prințul Harry a făcut schimb de numere de telefoane cu actrița Margot Robbie, la o petrecere. Vedeta a spus că Prințul i-a dat mesaje, însă ea a uitat să îi răspundă cu săptămânile.

„Răspunde destul de repede la mesaje, spre deosebire de mine, care răspund fie în câteva zile, fie în câteva săptămâni”, a declarat Margot Robbie, care locuiește cu iubitul ei într-un apartament din Londra de doi ani. Actrița are o relație cu Tom Ackerley de aproape doi ani.

Margot a povestit că l-a cunoscut pe Harry la o petrecere dată de Suki Waterhouse, însă modelul Cara Delevingne a fost cea care le-a făcut cunoștință, ea și Prințul cunoscându-se de mai mulți ani. Actrița susține că s-a simțit atât de bine în compania lui Harry încât a stat la trecere șase ore, în loc de zece minute, așa cum plănuise.

Citește și – Mesajul lăsat de prințesa Diana fiului ei, prințul William

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!