Rachel Zegler, protagonista din filmul „West Side Story”, nominalizat la Oscar în 7 categorii, nu a fost invitată la ceremonie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 28 martie 2022, 14:23

UPDATE: Rachel a fost, în cele din urmă, prezentă la ceremonie

Rachel Zegler, protagonista peliculei „West Side Story”, nominalizată la Oscar 2022 în 7 dintre cele 24 de categorii, nu a fost invitată la ceremonie.

Rachel Zegler, protagonista din filmul „West Side Story”, nominalizat la Oscar în 7 categorii, nu a fost invitată la ceremonie

Duminică, 20 martie, actrița a declarat pe Instagram că nu a fost invitată la gala Premiilor Oscar, care va avea loc pe 27 martie, în Los Angeles.

Rachel Zegler, protagonista din filmul „West Side Story”, nominalizat la Oscar în 7 categorii, nu a fost invitată la ceremonie

După ce un fan i-a scris că abia așteaptă să vadă ce va purta pe covorul roșu, actrița a răspuns: „Nu sunt invitată, așa că pantaloni de trening și puloverul iubitului meu”.

„Nu știu ce să vă zic, am încercat totul. Nu pare să se întâmple”, i-a răspuns actrița unui alt urmăritor. „Voi ține pumnii pentru «West Side Story» de pe canapea. Sunt mândră de munca depusă în urmă cu trei ani. Sper ca un miracol de ultim moment să se întâmple și să pot celebra filmul în persoană. Așa se întâmplă uneori, cred”, a mai scris. „Mulțumesc pentru șoc și groază, și eu sunt dezamăgită. Dar e ok. Sunt foarte mândră de filmul nostru”, a completat.

O sursă din industrie a declarat pentru E! News că studioul primește un număr de bilete la ceremonie pe le distribuie cum dorește. Așadar, prezența lui Rachel la gală depinde de 20th Century Studios, care nu a dorit să comenteze.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Rihanna, în lenjerie intimă la Paris Fashion Week, cu burtica de gravidă la vedere

„Ar fi fost diferit dacă era nominalizată sau dacă prezenta”, a mai precizat sursa.

Deși nu a fost nominalizată pentru rolul său în producție, „West Side Story” este nominalizat în 7 dintre cele 24 de categorii, inclusiv în categoria cel mai bun film. Mulți fani și-au exprimat uimirea că protagonista nu a fost invitată la ceremonie.

„Dumnezeule, oameni buni!! Apreciez susținerea, chiar o apreciez. Trăim în vremuri fără precedent. Multă muncă este depusă în magia filmului, de către compania de producție și de galele de premiere. Hai să respectăm întreg procesul! Pupici, R”, a mai scris actrița în mediul online.

În prezent, Rachel filmează adaptarea live action a filmului „Albă ca Zăpada”. Lipsa ei de pe lista invitaților la Premiile Oscar vine la o lună după anunțul Academiei că va reduce numărul participanților la ceremonie din cauza COVID-19.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!