Principele Nicolae s-a căsătorit în secret. Declarația avocatului său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 15 decembrie 2017, 11:07
Fostul Principe Nicolae este o figură îndrăgită de români și ca dovadă stă modul în care a fost primit și adulat de oamenii sosiți la Palatul Regal pentru a-i prezenta un ultim omagiu Regelui Mihai. 

Nicholas Michael Medforth-Mills, așa cum este cunoscut în prezent, a fost, până în vara anului 2015, atunci când i s-a retras acest titlu, Principele Nicolae al României. Casa Regală a României a decis excluderea de la succesiunea tronului ca urmare a unei relații neasumate cu Nicoleta Cîrjan, din care, se pare, a reieșit un copil. Cu toate că Principele Nicolae dorea recunoașterea copilului, partenera sa a refuzat testul ADN.

Principele Nicolae nu a acceptat excluderea din Casa Regală a României, nu a semnat actul și nu îl recunoaște, susținând că bunicul său, Regele Mihai, nu ar fi luat niciodată această decizie. Nu a fost lăsat să-l vadă pe Regele Mihai nici atunci, pe motiv că este bolnav, și nici acum, când fostul suveran se afla pe patul de moarte, pe motiv ca însuși Regele nu dorește să-l vadă.

Anul acesta, Principele Nicolae și-a anunțat logodna cu Alina Maria Blinder și, conform unui comunicat de presă al Casei Regale, acesta ar fi fost felicitat de Regele Mihai. Conform Libertatea, avocatul Principelui Nicolae, Radu Enache, a declarat la momentul respectiv, pentru revista Taifasuri, că Principele Nicolae nu este doar logodit, ci este căsătorit în secret Alina Maria Blinder, iar nunta va avea loc în vara anului următor, „chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai” .

Principele Nicolae si Maria Binder 1

Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a declarat avocatul fostului Principe Nicolae, Radu Enache.

Citește și – Cine este și cum arată logodnica fostului Principe Nicolae al României

Citește și – De ce i-a fost retras titlul regal Principelui Nicolae

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro