Prima declarație a lui Brad Pitt despre divorțul de Angelina Jolie

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 12:36
După ce s-a aflat că Angelina Jolie a depus actele oficiale prin care a cerut divorțul de soțul ei, Brad Pitt a acordat, la scurt timp, o declarație de presă pentru revista „People” despre acest subiect.

Citește și – Presa internațională: Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt

„Sunt extrem de trist, dar ceea ce contează acum este bunăstarea copiilor noştri. Rog presa să le acorde spaţiul de care au nevoie în aceasă perioadă de încercare“, a precizat actorul pentru publicația americană.

După anunţul despărţirii cuplului, în presa internaţională au apărut o serie de speculaţii despre o presupusă aventură pe care Brad Pitt ar fi avut-o cu actriţa franceză Marion Cotillard, cu care a jucat în cel mai recent film al său, „Allied”.

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt.  Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Citește și – 10 curiozități despre Brad Pitt. Știai că a jucat în filmul Dallas? Uite-l cum arăta!

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!