Foto: Kim Kardashian nu e perfectă

De Adina Radu, pe

Cu o ţinută bine aleasă, machiaj şi coafură realizate de profesionişti, Kim Kardashian pare femeia perfectă: voluptoasă, frumoasă, strălucitoare. Dar iată că are şi ea defectele ei, ca orice femeie.
Nu ştim dacă a fost mai neglijentă zilele acestea sau pur şi simplu s-a decis să fie mai naturală. Cert este ca frumoasa Kim Kardashian a fost fotografiată de două ori în ipostaze care lasă la vedere câteva mici defecte.De altfel, ea este cunoscut[ pentru faptul că arată ca scoasă din cutie chiar şi când merge până la supermarket.
În primul set de fotografii se vede că vedeta nu are fundul perfect cu care se laudă. Într-o pereche de colanţi negri, faimosul fund al lui Kim arată un pic ciudat şi nu atât de tonifiat pe cât se credea că este.
Al doilea set de imagini făcute ieri pe un aeroporto înfăţişează pe Kim cu o uşoară „chelie” pe o parte mică a scalpului, probabil urmarea extensiilor pe care le poartă pe perioade foarte lungi. Naomi Campbell a avut în trecut aceleaşi probleme tot din cauza extensiilor.
Kim Kardashian
Vezi cum să te machiezi precum Kim Kardashian!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!