„Playboy de L.A.” (video)

De Unica.ro pe

„Sunt tânăr, înalt, frumos şi revoltător de atrăgător şi ofer doamnelor sex şi distracţie în schimbul unui trai de lux.” Cam aşa sună deviza unui adevărat playboy de L.A.

Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţăcu Nikki, un tânăr lipsit de inhibiţii şi orice urmă de moralitate, care ştie foarte bine ce vrea de la viaţă.

Înainte să ajungă la Los Angeles, Nikki şi-a dorit un trai simplu şi frumos, şi-a dorit să fie mereu înconjurat de femei atrăgătoare, să se distreze non-stop, să meargă la petreceri şi să bea cocktailuri…

Acum este în Los Angeles şi nu numai că i s-a îndeplinit visul, dar abia face faţă numeroaselor întâlniri cu reprezentantele sexului frumos.

După un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate şi disponibile, Nikki pare într-un final să-şi fi găsit locul în viaţa Samanthei, o avocată de succes superbă, în pofida vârstei şi capabilă să-i ofere mai mult decât ar fi putut visa el vreodată.

Numai că, exact în acel moment, ironia sorţii îl face să-şi piardă capul… după o chelneriţă…

Heather este o tânără sexy şi la fel de versată ca el, care-i împărtaşeşte „principiile sănătoase”, îi intunecă raţiunea şi îl dă complet peste cap.

"Playboy de L.A." (video)
Prins între dragoste şi bani, el este nevoit să facă o alegere nu tocmai uşoară: luxul de a se îndrăgosti sau luxul pe care i-l oferă alte femei în schimbul libertăţii şi a prestaţiei din dormitor?

Cu Ashton Kutcher în rolul principal, dar şi cu o serie de actriţe atrăgătoare precum Anne Heche, Margarita Levieva, Sarah Buxton şi Maria Conchita Alonso, comedia romantica „Playboy de L.A.” ( „Spread”) vine de vineri, 21 august, la CinemaPRO.

Câştigă 5 invitaţii la filmul „Playboy de L.A.”!

Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro