Cătălin Botezatu a lansat salteaua Delphi

De Unica.ro, pe

Catălin Botezatu îşi extinde sfera activităţii profesionale. După ce săptămâna trecuta şi-a lansat propria colecţie de bijuterii şi accesorii masculine, alături de casa Sabion…
… aseară a lansat prima saltea realizată de un designer român.

Delphi din linia Massimo by Cătălin Botezatu reprezintă un nou concept de relaxare, încadrată în categoria produselor de lux. Lansata de Massimo Casa, salteaua include un sistem inovator care ajută posesorul să aiba un somn adânc şi senzaţie de plutire.

Prezentată în premieră la COCOR Luxury Store în prezenţa a peste 60 de invitaţi, printre care s-au numărat Oana Roman, Cristian Brancu, actriţa Dana Dembinsky, Roxana Iliescu, Sophia, Mirela Vescan, Alexandra Bădoi, Delphi, din linia Massimo by Cătălin Botezatu, are un strat de lână merinos pentru vremea rece cât şi tehnogel pentru serile călduroase de vară.

Stratul de tehnogel are proprietatea senzaţională de a reduce temperatura corpului cu 4 grade în primele 3 ore de somn. Astfel, organismul trece mult mai repede la starea de somn profund, proprietarul trezindu-se dimineaţa odihnit complet.

Citeşte mai mult pe agentiadepresamondena.ro

Vezi în galeria foto imagini de la eveniment!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!