Oana Zăvoranu scandalizează showbizul autohton

De Unica.ro, pe

Numele Oanei Zăvoranu a ajuns să fie asociat cu scandalul. Într-un moment de sinceritate, Oana a dezvăluit pentru DIVA conflictele în care a fost implicată, cauzele şi urmările acestora, cu amănunte „din culise”…
Cu siguranţă, unul dintre cele mai controversate personaje ale showbizului autohton este Oana Zăvoranu.
Aflată într-un moment important al carierei, în care a primit sarcina unei emisiuni „cu buget” la Kanal D, soţia lui Pepe o va lua de la capăt, prilej să îşi revizuiască puţin atitudinea.
Şi, ca la spovedanie, vedeta trece în revistă toate „cele de voie şi fără de voie” care au ţinut primele pagini ale ziarelor, adunate sub titulatura de „scandalurile Zăvorancăi”.
Numele Oanei Zăvoranu a ajuns să fie asociat cu scandalul. Într-un moment de sinceritate, Oana a dezvăluit pentru DIVA conflictele în care a fost implicată, cauzele şi urmările acestora, cu amănunte „din culise”…
Cu siguranţă, unul dintre cele mai controversate personaje ale showbizului autohton este Oana Zăvoranu.
Aflată într-un moment important al carierei, în care a primit sarcina unei emisiuni „cu buget” la Kanal D, soţia lui Pepe o va lua de la capăt, prilej să îşi revizuiască puţin atitudinea.
Şi, ca la spovedanie, vedeta trece în revistă toate „cele de voie şi fără de voie” care au ţinut primele pagini ale ziarelor, adunate sub titulatura de „scandalurile Zăvorancăi”.
Ne-am dat întâlnire pentru o discuţie pe această temă într-o cafenea unde numai alde Poponeţ îşi face veacul. Am zăbovit puţin până ce diva şi-a făcut apariţia.
Dar nu „s-a lăsat aşteptată”, ci a avut un motiv cât se poate de serios: se întorcea de la Parchet, unde depusese o plângere penală împotriva mamei sale, într-un proces care pare să nu se mai termine. Val-vârtej, Oana a venit aproape alergând, fiind presată de timp şi aşteptată pe deasupra şi la o emisiune cu audienţă mare.
De la Huidu la Găinuşă. Discuţia nu putea să înceapă decât cu primul şi poate şi cel mai mediatizat scandal al Queridei, cel în care i-a avut drept adversari pe „Cârcotaşii” Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă. Totul a început în anul 2004, când cele două tabere şi-au încleştat armele cu putere.
Până acum, nimeni n-a ieşit pe deplin învingător. „Ca de fiecare dată, nu sunt eu prima care loveşte”, spune Oana, care comandă o limonadă. „După părerea mea, sunt două personaje frustrate, care nu au această reacţie decât datorită faptului că sunt… frustrate. A-ţi face o meserie din a critica în permanenţă ce greşeşte altul, nu cred că e OK. Cu atât mai mult cu cât – lumea poate nu ştie – ei sunt nişte cititori de prompter. I-am văzut în câteva emisiuni live, unde brusc deveniseră mai tăcuţi. Făceau unele grimase care urmau să înlocuiască lipsa de cuvinte. Comentariile lor sunt de o proastă factură şi de o mizerie umană rar întâlnită. Cu siguranţă au nişte nemulţumiri profunde, pe care nu şi le pot exprima decât aşa, prin această refulare faţă de toţi oamenii pe care îi fac cu ou şi cu oţet”, adaugă vedeta maliţioasă.
„Nici măcar nu sunt bărbaţi, pentru că, atunci când eram în discuţii cu Prima TV, Huidu s-a dat cu fundul de pământ şi a încercat să mă oprească, dând un ultimatum postului: ori noi, ori ea!”, povesteşte Zăvoranca, în timp ce agită linguriţa în lichidul plin de lămâie.
oana-zavoranu-diva2
Cârcotaşi – Buzdugan, via Morar. Un alt scandal care a pornit de nicăieri este cel în care au fost implicaţi alţi doi „împieliţaţi” ai radio-televiziunii, Buzdugan şi Morar.
„Pentru mine, Buzdugan a fost o mare dezamăgire. L-am invitat la ziua mea, ne-am întâlnit la mall de Crăciun, am stat vreo 20 de minute de vorbă. Asta apropo de genul ăsta de labagii, cum le spun eu, care atunci când sunt faţă-n faţă cu tine te pupă, iar pe la spate te seceră. Ghinionul lui a fost că într-o dimineaţă Pepe a auzit emisiunea în care el făcea nişte comentarii de-a dreptul ridicole şi-ngălate şi împuţite, cum e caracterul lui: «unde putea să se ducă Oana dacă nu la Kanal? Şi cine să vină la emisiune? Cred că numai mă-sa!».
Pepe a venit foarte supărat acasă şi mi-a spus: «Oana, că nu vorbeşti cu tâmpitul ăla de Morar, barem sunteţi în conflict, dar Buzdugan a fost cel care a făcut aceste comentarii». Şi în ziua aia, în Vinerea Mare de dinaintea Paştelui, i-am dat un SMS. Nu l-am sunat, pentru că nu merită. Aveam pretenţii, că l-am invitat la ziua mea, că aveam o relaţie OK… Nu-l ştiam drept duşman. Dar… a devenit. Ce trebuia să fac, să mă duc să-l pup, să-i spun «îţi mul?umesc din suflet!»?”, declară Oana, în timp ce îşi stăpâneşte debitul verbal cu o înghiţitură de limonadă.
Cătălin Botezatu şi Păpuşa Oana. De gura Zăvorancei n-a scăpat nici creatorul Cătălin Botezatu, care a nimerit în toamna lui 2007, ca musca-n lapte, într-un scandal „creat de presă”, după cum declară Oana.
„Pe mine m-au îmbârligat respectivii de la emisiunea «Proşti da’ mulţi» cum i-am zis eu. Era vorba de păpuşa mea. M-a întrebat o ziaristă: «O vei duce să o îmbrace vreun creator român?». Şi am zis că nu. «Nici Botezatu sau Laura Olteanu?». Am zis din nou că nu, că nu vreau să o îmbrace vreun creator, pentru că este o păpuşă care întâmplător îmi poartă numele şi ea va fi îmbrăcată de cei de la fabrică. Ei l-au sunat pe Botezatu, care era la aeroport, şi i-au spus că aş fi zis eu că nici măcar păpuşa nu mi-aş îmbrăca-o de la el, că e varză. El atunci a zis că nici el nu ar face haine pentru „păpuşi” care umblă pe DN1. După care m-au sunat pe mine şi mi-au zis: ştiai că Botezatu a zis că eşti îmbrăcată ca pe Centură? Eu i-am răspuns mai departe, iar rezultatul a fost că ne-au învrăjbit. Inteligenţa lui Cătălin – şi aici are zece puncte de la mine – a fost că m-a sunat şi mi-a spus că el mereu m-a apreciat şi că n-are nimic cu mine. Şi am lămurit situaţia. N-am făcut eu prima pasul spre împăcare pentru că eram convinsă că mă muşcă de fund. După întâmplarea asta, am fost împreună, de mână, la câteva emisiuni şi le-am arătat că de data asta nu le-a ieşit pasenţa”, adaugă cu nonşalanţă vedeta.
oana-zavoranu-diva3
Telenovelă cu Lazarov şi euro. „Cu Lazarov nu mă împac, că a bătut câmpii!”, spune hotărâtă Oana, în timp ce o uşoară tensiune se răspândeşte în preajmă odată cu vorbele ei apăsate.
„A cerut la un moment dat două milioane de euro ca despăgubiri într-un proces, pentru că nu s-a mai făcut respectiva telenovelă. Ea nu s-a făcut datorită lui, pentru că şi-a luat un avans de câteva sute de mii de euro de la Romantica şi, în loc să facă nişte castinguri, să se ocupe de locaţie, s-a dus în Spania. Eu am fost răbdătoare din luna februarie, când am semnat contractul – nu cu el direct , ci cu Romantica – până în iulie, când am spus «îmi pare rău, am încercat de nenumărate ori, domnul respectiv este la Madrid». Cred că era mai OK să spună că are treabă. Eu nu mai puteam să le spun ziariştilor că nu ştiu nici până în acel moment care este distribuţia”, zice Oana, în timp ce-şi trece – pentru a câta oară? – mâna prin păr.
„El a vrut să mă dea în judecată de oftică, pentru că nu am mai vrut şi pentru că nu a putut personal să mă oprească. Nu ştiu dacă banii i-a dat înapoi, habar nu am. Eu trebuia să iau cam cinci mii şi ceva de euro pe episod, în condiţiile în care semnasem pe 60 sau 70 de episoade, nu mai ştiu să spun exact. E foarte frustrant când ai avut furculiţa şi cuţitul în mână şi n-ai ştiut ce să faci cu ele, să te plângi acum că nu mai e friptură”, spune tot mai grăbită vedeta.
Nu după multă vreme, îşi cere din nou scuze, la fel ca la început, şi începe să-şi strângă lucrurile precipitată. De data asta este aşteptată la o emisiune live şi a venit un şofer să o ia. Iese aşa cum a venit. Ca o furtună de vară, gata oricând să doboare tot ce-i stă în cale.
Conflictul cu mama ei. Scandalul celor două Zăvorance este preferatul emisiunilor  din prime-time, dar şi al tabloidelor. De mai bine de cinci ani, Oana Zăvoranu se află în scandal cu propria mamă.
Motivul este legat de moştenirea pe care vedeta a primit-o de la tatăl ei şi pe care acesta a lăsat-o spre administrare mamei sale. În momentul în care a încercat să îşi reintre în drepturi, a avut o mare surpriză.
„Cu mama mea…. tocmai vin de la Parchet, mi-am susţinut plângerea penală în faţa procurorului. Eu pretind să se facă dreptate, întrucât acum o lună şi jumătate am intrat în posesia unui act care răsturna situaţia în favoarea mea şi în detrimentul mamei, pentru că eu am semnat pe o anumită sumă, pe acel act se regăsea o altă sumă. Pe baza acestei inadvertenţe dintre cele două acte am făcut o plângere penală pe care o susţin în acest stadiu preliminar”.
„Am aşteptat să se termine procesul civil, pentru că actul l-am descoperit de curând şi nu l-am putut folosi atunci, iar imediat după verdict am dat drumul acestui demers, pentru că e de natură penală. Am fost la Parchet, am semnat o declaraţie… Cu mama nu mai am de ce să mă văd. A dat un interviu jenant în care zicea că îmi dă totul dacă divorţez de Pepe, ca şi când ea ar fi în postura să-mi pună mie condiţii. Ce legătură are una cu alta? Găseşte nişte motive care nu stau în picioare. Asta e, dacă atât poate ea, îi doresc multe succesuri!”, declară Oana Zăvoranu pentru DIVA.
„Pact cu Diavoliţa”. Din 9 mai, Oana Zăvoranu este gazda unui show săptămânal la Kanal D. Vedeta se află pentru prima dată în postura de prezentator pentru o emisiune la Kanal D. „Pact cu Diavoliţa” este formată din două părţi: una cu oameni obişnuiţi şi una cu vedete. „Am pornit de la premiza că în viaţă nu toate au happy end. Au fost destul de multe emisiuni cu oameni care se împăcau, se revedeau… Însă pornind de la realitatea asta dură a vieţii, am ajuns la concluzia că nu există numai situaţii care să aibă un happy end sau că există lucruri care nu au fost spuse, din diverse motive”, declară Oana pentru DIVA.
Pentru început, emisiunea ei va fi înregistrată, însă ulterior, după primele trei ediţii, se va opta pentru varianta live, în fiecare sâmbătă seara, de la ora 22.30, timp de două ore.
În calitate de moderator al showului, Oana va fi ispită, diavoliţă cu bune şi cu rele şi va încerca să surprindă cele mai adânci secrete din viaţa invitaţilor săi, fie ei oameni simpli, fie ei vedete. Acestea din urmă vor avea grijă să facă şi un spectacol.
Foto: Marius Bărăgan, Libertatea
Autor: Florin Ghioca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!