Morgan Freeman, film inspirat din viața unui român. Iată despre cine este vorba!

De Mădălina Manole pe
Celebrul actor şi producător, Morgan Freeman, s-a lăsat inspirat de viața unui român pentru a da naștere unui episod din noul său proiect, o miniserie de filme documentare restrânse sub titlul „Puterea noastră”.

Morgan Freeman i-a citit povestea lui Izidor Ruckel, un român care a trăit o copilărie tragică în vremea comunismului și care a facut-o cunoscută, ulterior, printr-o carte autobiografică, Abandonat pe viață, și, impresionat peste măsură, a decis să o ducă la alt nivel, mai exact să o transforme în subiect de film documentar.

Izidor Ruckel și-a trăit primii primii 11 ani din viață într-unul din orfelinatele lui Ceauşescu, un orfelinat aflat în Sighet, din care a reuțit să scape abia după căderea comunismului, când un cuplu de americani l-a înfiat și i-a oferit șansa la o viață normală.

Întrebat de Morgan Freeman cum a reușit să scape din căminul groazei, Izidor Ruckel a povestit: „Nişte angajaţi m-au strigat pe mine şi pe un alt băiat, Ciprian:Izidor şi Ciprian, veniţi aici! Mergeţi în America!”. Drama lui Izidor este povestită cu detalii în episodul intitulat „Puterea dragostei”, prezentat ieri și în România.

Citește și – Descoperirea surprinzătoare pe care a făcut-o o tânără într-o fotografie din copilărie

Citește și – Motivul dramatic pentru care o fetiță de cinci ani își duce tatăl la muncă în fiecare zi

Sursă foto: Hepta

Sursă video: Youtube.com

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica

EXCLUSIV! Melania Medeleanu și băiețelul său pe coperta Revistei Unica