Monica Iacob Ridzi are nevoie de transplant de măduvă şi alte ştiri

De Diana Sorescu pe

Deputatul PDL trece printr-o perioadă delicată: ea a fost internată vineri în stare gravă la secţia de Hematologie, iar ultimele veşti spun că un transplant de măduva ar fi…
…soluţia salvatoare.

–    Fostul ministru al Tineretului şi Sportului are reale probleme de sănătate. Monica Iacob Ridzi se află internată la secţia de Hematologie a Spitalului Universitar din Capitală, unde specialiştii se ocupă îndeaproape de starea precară a pacientei. Deputatul PDL suferă de o afecţiune gravă a măduvei osoase, iar un transplat i-ar asigura şanse de 60% de vindecare. Fiul ei, micuţul Andrei Carol, ar putea fi un posibil donator compatibil.

–    Scandalul dintre Julia Jianu şi Roby, presupusul ei amant, continuă. Acesta face noi dezvăluiri şoc: bărbatul spune că Julia continuă să îi trimită sms-uri în care îl roagă să înceteze cu declaraţiile, pentru că îi fac doar rău. Mai mult, cântăreţa ar fi scris că se sinucide dacă el nu opreşte tirada de mărturisiri intime.

–    Monica Columbeanu s-a întors din America, iar Irinel a aşteptat-o la aeroport cu un imens buchet de flori. Vedeta s-a declarat uimită că soţul ei a venit, însă atunci când l-a întâlnit s-a rezumat doar la un salut cordial! Nici urmă de vreun gest tandru, semn că Moni este încă foarte supărată pe miliardar.

–    Designerul Cătălin Botezatu sare în apărarea fostei sale iubite. Bote spune că Bianca nu este „femeia din plastic” aşa cum au poreclit-o jurnaliştii şi că asistenta lui Capatos nu are decât silicoane şi botox. În rest este naturală şi frumoasă!

–    Andreea Bălan este o artistă complexă: cântă şi dansează foarte bine şi face asta cu mare pasiune. Într-un interviu pe care l-a acordat echipei moden.info, Andreea declarat că există şi câteva stiluri muzicale pe care nu le-ar aborda niciodată: „Eu pot să cânt aproape orice stil de muzică. Nu aş cânta niciodată manele şi nu cred că aş putea să cânt operă sau operetă”.

–    Frumoasa Nicoleta Luciu a declarat că nu crede în dragoste cu forţa, aşa că dacă iubitul ei Szolt ar înşela-o, l-ar părăsi în secunda următoare!

–    Andra este tare încântată de look-ul ei de când colaborează cu stilistul Dana Budeanu. Vedeta adoră hainele pe care le poartă acum şi consideră că pantofii de firmă sunt o investiţie pe termen lung, aşa că nu ezită să îşi achiziţioneze cele mai deosebite modele, indiferent de preţ.

–    La împlinirea a 15 ani de Pro TV, vedetele postului s-au transformat în ciobănaşi şi mioare ale vremurilor noastre şi au intonat împreună cu cei de la Zdob şi Zdub noul imn de 1 decembrie. Anul acesta, Pro Tv promovează sloganul „România DA”.

Vezi în galeria foto imagini cu vedetele Pro Tv la filmarea clipului de 1 decembrie!

Foto: arhiva Ringier, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro