Monica Columbeanu: „Persoanele vinovate vor plăti scump!”

De Unica.ro, pe

Dacă în Italia a fost primită cu aplauze, în România a fost târâtă într-un scandal.
Pentru a pune capăt răutăţilor apărute în ultima perioadă în presă, Monica Columbeanu a vorbit cu „Diva” despre cel care s-a jucat cu imaginea ei, dar şi despre relaţia cu soţul său şi reality-show-ul de la B1TV.
Diva: Ai renunţa la viaţa în România pentru una în Italia?
Monica: Propuneri de a lucra şi a mă muta în Italia au fost şi sunt în continuare, dar ceea ce mi-am construit în România valorează foarte mult pentru mine.
Am o familie frumoasă, iar activitatea mea profesională de aici mă ţine în ţară.
De multe ori am impresia că raţionez cu sufletul, dar asta este ceea ce îmi doresc acum.
Acest lucru nu înseamnă că nu îmi voi continua activitatea şi în străinătăte, aşa cum am făcut şi până acum. Doar că, pentru moment, nu-mi doresc să mă mut acolo.
Dacă în Italia a fost primită cu aplauze, în România a fost târâtă într-un scandal.
Pentru a pune capăt răutăţilor apărute în ultima perioadă în presă, Monica Columbeanu a vorbit cu „Diva” despre cel care s-a jucat cu imaginea ei, dar şi despre relaţia cu soţul său şi reality-show-ul de la B1TV.
Diva: Ai renunţa la viaţa în România pentru una în Italia?
Monica: Propuneri de a lucra şi a mă muta în Italia au fost şi sunt în continuare, dar ceea ce mi-am construit în România valorează foarte mult pentru mine.
Am o familie frumoasă, iar activitatea mea profesională de aici mă ţine în ţară.
De multe ori am impresia că raţionez cu sufletul, dar asta este ceea ce îmi doresc acum.
Acest lucru nu înseamnă că nu îmi voi continua activitatea şi în străinătăte, aşa cum am făcut şi până acum. Doar că, pentru moment, nu-mi doresc să mă mut acolo.
Ce te-a impresionat în Italia?
Mi-au plăcut construcţiile impozante, printre care Vaticanul, Colosseumul, Capela Sixtină. Îmi mai place Italia pentru că e un centru al modei, un loc în care românii au demonstrat că nu toţi suntem răufăcători, pentru că unii dintre noi chiar avem cu ce să ne mândrim.
Cristi Chivu sau Adrian Mutu au venit vreodată la prezentările tale de modă de acolo?
La prezentările pe care le-am avut în cadrul Săptămânii Modei de la Milano şi de la Roma au luat parte foarte multe celebrităţi din Italia, monştri sacrii ai televiziunii şi cinematografiei italiene, care sunt obişnuiţii acestor evenimente. Câteva personalităţi pe care le-am văzut personal la show-urile de modă la care am participat sunt : Paolo Barale, Roberto Bolle, Flavio Briatore, Nancy Brilli, Cristina Chiaboto, Maria Grazia Cucinota, Christian de Sica, Luisa Corna, Simona Ventura, Franco Zeffirelli, Laura Pausini, Carlo Verdone şi multe alte nume apreciate  în showbiz-ul italian… Cu Adrian Mutu am făcut o campanie de îmbunatăţire a imaginii României şi a românilor în Italia, atunci când am realizat materialul pentru revista „Max”. Am fost mai mult decât onorată de această prezenţă în revistă alături de Adrian, care este un personaj-emblemă în Italia.
Ce măsuri ai luat impotriva lui Antonello de Gennaro?
Am luat măsurile legale care se impun. Pentru că nu intenţionez să dezvolt o polemică prin intermediul presei, avocaţii mei din România şi Italia îmi vor apăra drepturile în faţa instanţelor judecătoreşti competente. Am să mă rezum la a avertiza că, în cazul în care va continua acest şantaj şi proferarea de injurii la adresa mea, el şi persoanele vinovate vor plăti scump. Toleranţa mea a ajuns acum la capăt.
Înainte de a demara acest scandal, te-a şantajat in vreun fel?
În scurta perioadă în care mă însoţea în Italia, la job-urile pe care le aveam, a încercat să strângă cât mai multe aşa-zise „dovezi compromiţătoare”, pe care ulterior mi le-a fluturat în faţă. Mi-a spus că, dacă nu îi plătesc 18.000 de euro pentru faptul că m-a prezentat unor oameni importanţi (oameni pe care eu oricum îi cunoşteam deja), va crea un scandal în jurul meu. Eu nu am fost de acord cu această hărţuire şi atunci el m-a avertizat că va arunca în presă aceste false dovezi. Nu aveam nimic de ascuns, aşa că i-am spus că poate să o facă liniştit. Nu mi-am închipuit că acest om poate inventa atâtea lucruri, dând nuanţe nefaste unor lucruri inocente.
Cum comentezi apariţia acelor fotografii pe care el mizează?
Sunt poze realizate la job-urile pe care le aveam. Astfel de fotografii fac şi cu oamenii străini care vor să aibă o amintire cu mine. Diferenţa este că ceilalţi nu construiesc scenarii găunoase, presărate cu mârşăvii aruncate fără discernământ şi cu picanterii ofensatoare.
De ce crezi că încearcă să o întoarcă pe Ramona împotriva ta?
El doreşte să mă atace pe ambele planuri, atât personal cât şi profesional. Ghinionul lui este că toate persoanele care au intrat în contact cu mine, toţi cei cu care am colaborat au sărit în ajutorul meu în momentul în care şi-au dat seama că cineva vrea să mă şantajeze şi să mă discrediteze cu toate mijloacele posibile. Familia mă sprijină, inclusiv sora mea, Ramona. Nimeni nu crede fabulaţiile lui.
Sora ta a trecut prin trei operaţii estetice. Tu ai fost vreodată tentată să schimbi ceva la tine?
Operaţiile estetice sunt făcute pentru înlăturarea complexelor. Mi se par de bun augur dacă sunt făcute cu gândul că te vei simţi mai bine cu tine însuţi. Când va fi cazul, mă voi gândi bine dacă acest gen de modelare mă poate face să mă simt mai fericită.
Romaniţa Iovan va serba o carieră de 18 ani printr-un eveniment. Ţi-ar plăcea să prezinţi pentru ea?
Am prezentat de multe ori pentru Romaniţa şi dacă mă va invita, aş accepta cu plăcere, ca de fiecare dată, de altfel.
Îţi doreşti o carieră cinematografică? Au existat propuneri în acest sens?
Mi-ar plăcea să joc în filme, au fost şi câteva propuneri în acest sens, dar respectivele proiecte nu se mulau cu dorinţele mele şi ale managerului meu, Dr. Matei Miko. Sunt convinsă că, la un moment dat, se va întâmpla acest lucru. Ştii cum se spune: «Ai grijă ce-ţi doreşti, că ţi se poate indeplini».
Monica Columbeanu: "Persoanele vinovate vor plăti scump!"Cum de ţi-ai ales un şofer care arată ca un fotomodel?
Am mai mulţi şoferi, care au fost aleşi pe considerente cât se poate de profesionale. Toţi erau şoferi şi înainte, doar că nu erau  personali. Întâmplarea face ca unul dintre ei să fie şi manechin.
Soţul tău nu e gelos, n-are bănuieli?
Nu e gelos deloc, nu are niciun motiv. E mult prea sigur pe el, pe mine, pe noi ca şi cuplu, ca să se gândească la astfel de lucruri.
Ce nu i-ai ierta niciodată persoanei iubite?
E greu să vorbeşti despre ce ai face într-o anumită situaţie. Nu poţi şti cum vei reacţiona. Contează foarte mult şi momentul în care se întâmplă respectivul lucru. Niciodată să nu spui niciodată. Ce plicticoasă ar fi viaţa dacă am putea prevedea lucrurile…

Poate fi infidelitatea un motiv de divorţ într-o căsnicie modernă?

Da, dar nu neapărat. Sunt oameni care se despart din motive aproape puerile.
Care a fost cel mai dificil moment de când s-a născut Irina? Dar cel mai frumos?
Sunt dificile toate momentele în care sunt nevoită să o las acasă atunci când trebuie să-mi onorez contractele. Sunt conştientă că pierd momente esenţiale din dezvoltarea ei, dar orice pe lumea aceasta are un preţ. Preţul plătit de mine e foarte scump, dar m-am gândit că e mai bine să creştem împreună, să aibă de ce să fie mândră de mama ei atunci când va fi mare. Cele mai frumoase momente sunt acelea în care îmi arată cât de mult mă iubeşte, când mă mângâie şi îmi dă un pupic dulce, pe neaşteptate.
Are o relaţie mai specială cu tine sau cu tatăl ei?
Are o relaţie la fel de specială cu amândoi sau cel puţin aşa ne place nouă să credem.
Monica Columbeanu: "Persoanele vinovate vor plăti scump!"
Mai sunt pantofii lui Mihai Albu pe placul Monicăi Columbeanu?
Mihai Albu este un creator talentat. Recunosc, însă, că nu port foarte des pantofii de la el.
Crezi că tu şi Iulia Albu veţi trece vreodată peste divergenţele din trecut?
Este un subiect discutat deja, dar îi doresc Iuliei toate bune şi un copil sănătos şi frumos.
Afacerile nu te tentează?
Am un business propriu, am o firmă care se ocupă exclusiv de proiectele mele din televiziune, modelling, show-business în general.
În ce alte proiecte mai eşti implicată?
Managerul meu este în discuţii pentru câteva emisiuni. În rest, am multe prezentări în ţară şi în străinătate. Am cam renunţat la ideea de a-mi face planuri, întrucât de fiecare dată când mi-am propus ceva, viaţa a avut alte planuri cu mine.
Cum îţi explici succesul reality-show-ului de la B1 TV?
Am primit telespectatorii în casa noastră cu inima deschisă, ei au simţit acest lucru şi ne sunt fideli în fiecare sezon, probabil din dorinţa de a vedea felul în care evoluez de la an la an.
Anumite momente vor mai fi difuzate în direct?
În tot acest timp, de când a început emisiunea „By Monica Columbeanu”, ne-am obişnuit telespectatorii cu prezentarea în direct a unora dintre cele mai importante momente din viaţa noastră: nunta, naşterea şi botezul fiicei noastre, care au înregistrat succese mari. Aşadar, atunci când va fi cazul, vom transmite în direct astfel de momente.
Foto: Libertatea, Adrian Grigorescu, B1 TV
Autor: Simona Tudorache

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!