Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision 2019. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Mihai Trăistariu a decis să se retragă de la Eurovision. Artistul a făcut anunțul pe conturile de socializare, totodată explicând și care este motivul deciziei bruște și radicale.

Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, a surprins pe toată lumea cu anunțul său de retragere de la concursul Eurovision 2019. Artistul a explicat totul într-o postare pe pagina sa de Facebook: „În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision Romania 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiție. Eurovision este concursul care mi-a dat aura de artist în 2006, atunci când am obținut pentru România cel mai mare punctaj din istorie și un succes răsunător cu piesa Tornero, în peste 35 de țări. Acest lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist și mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă ești dispus să lucrezi pentru asta. M-am înscris anul acesta în preselecții cu piesa Baya, reușind trecerea în Semifinale […] Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situația neclară, din start, în ceea ce privește concurenții înscriși – cei care au trecut preselecțiile și cei care au fost favorizați ulterior – am decis să mă retrag. Nu pot continua un drum care prezinta multe mistere”, – a mărturisit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a făcut anunțul la doar câteva ore după ce a fost publicată lista semifinaliștilor Eurovision 2019, listă pe care apărea și numele său, însă promite că retragerea de anul acesta nu va fi una definitivă: „Mulțumesc fanilor care m-au susținut întotdeauna și care sunt alături de mine și de muzica mea și le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste … fără sfârșit!” – a încheiat artistul.

Printre artiștii care luptă pentru a reprezenta România la Tel Aviv, Israel, fac parte și cântăreți și trupe cunoscute publicului larg, precum Nicola, Mirela Vaida și Laura Bretan. De curând, Mihai Trăistariu a dezvăluit că cea mai mare frică a sa este legată de moarte și a declarat că a descoperit o metodă revoluționară pentru a o învinge și  arămâne nemuritor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!