Mihaela Rădulescu face bilanţul lui 2008

De Unica.ro pe

Mihaela Rădulescu încheie un an tumultuos. În linii mari, 2008 a însemnat, pentru ea, finalul unei căsnicii, începutul unei noi relaţii (surprinzătoare, pentru cei mai mulţi) şi o atenţie exagerată din partea presei. Un lucru e cert: nu-i uşor să fii în pielea uneia dintre cele mai vânate vedete din România!
Dacă apare cu o rochie mai largă – înseamnă că e însărcinată. Dacă „Duminica în familie” nu e în direct – sigur a fugit în vreun hotel din Europa cu Dani.
Mihaela Rădulescu încheie un an tumultuos. În linii mari, 2008 a însemnat, pentru ea, finalul unei căsnicii, începutul unei noi relaţii (surprinzătoare, pentru cei mai mulţi) şi o atenţie exagerată din partea presei. Un lucru e cert: nu-i uşor să fii în pielea uneia dintre cele mai vânate vedete din România!
Dacă apare cu o rochie mai largă – înseamnă că e însărcinată. Dacă „Duminica în familie” nu e în direct – sigur a fugit în vreun hotel din Europa cu Dani.
Daca vine neînsoţită la un eveniment – toată lumea se întreabă unde e Dani. Dacă îşi taie bretonul – e ceva putred la mijloc. Are un zâmbet frumos? – sigur şi-a făcut o nouă operaţie estetică… Şi lista poate continua la nesfârşit. Pentru că nu e gest al „Răduleascăi” care să nu fie pus sub lupă. Cei mai mulţi ar fi de părere că e minunat să fii înconjurat de atâta atenţie din partea presei şi a oamenilor de tot felul. Sincer, nu cred că un om obişnuit ar rezista o săptămână la ritmul de viaţă al Mihaelei şi, mai ales, la şirul de inepţii care se scriu şi se tot spun despre ea. De ce? Pentru că Mihaela vinde orice pagină de ziar şi, mai ales, pentru că publicul este atât de atras de şarmul său, încât citeşte oricât şi orice se scrie despre o vedetă de talia ei. Iar în 2008 am avut ce citi…
Un divorţ discret. La începutul anului care se apropie de final, ştiam despre Mihaela Rădulescu faptul că îşi doreşte cu ardoare încă un copil. Lucrurile nu au evoluat, însă, în direcţia pe care şi-ar fi dorit-o şi, din păcate, în primăvară – când tocmai era pe cale să izbucnească o nouă polemică între Mihaela şi Andreea Marin – a pierdut a treia sarcină. Oricât a încercat să păstreze discreţia totală asupra acesui şir de evenimente, jurnaliştii au reuşit să afle – şi să scrie – totul.
Mihaela Rădulescu face bilanţul lui 2008A urmat o vacanţă tihnită, în casa ei şi a soţului său din sudul Franţei, pe malul Mediteranei, unde şi-au serbat zilele de naştere atât ea (care pe 3 august a împlinit 39 de ani), cât şi fiul ei, Ayan (născut pe 1 august 2004).
În tot acest timp, se înteţeau zvonurile privind divorţul dintre Mihaela şi Elan, însă ei nu au comentat în niciun fel aceste bârfe. Luna septembrie a însemnat debutul campaniei antifumat, însoţită – cum altfel? – de un nou scandal.
După ce pozele Mihaelei, îmbrăcată cât se poate de sexy (şi sumar) s-au căţărat, supradimensionate, pe blocuri din marile oraşe, chiar colegii de trust ai vedetei anteniste au făcut o gafă de proporţii.
În cadrul emisiunii „Şcoala vieţii” de la Antena 2 a fost difuzat sloganul trucat (conţinând cuvinte ce nu pot fi reproduse în paginile revistei) al campaniei, acest lucru aducând-o – din nou – pe Mihaela pe prima pagină a ziarelor.
Chiar când lucrurile păreau că intră pe un făgaş normal, soţul Mihaelei, Elan Schwartzenberg (cu care s-a căsătorit în 2004, dar au avut o relaţie de 10 ani), a acordat un interviu unui cotidian de scandal, spunând clar că au hotărât, de comun acord, să divorţeze, stabilind condiţiile despărţirii în funcţie de interesul lor comun: binele copilului.
Iar la o săptămână după divorţ, vedeta Antenei a confirmat că are o relaţie cu Dani Oţil, unul dintre prezentatorii Matinalului de la Antena 1.
Practic, din acel moment subiectul relaţiei dintre cei doi nu lipseşte din nicio publicaţie mondenă, ştirile despre relaţia lor fiind la ordinea zilei. Ce a avut ea de spus în momentul în care s-a aflat de relaţia cu Dani?
„Noi n-am făcut niciun secret. N-am făcut niciun efort să ne ascundem, decât acela de bun simţ de a nu deranja oamenii foarte apropiaţi. N-a fost vorba de ascuns, dar n-am vrut să rănim pentru că sunt la mijloc şi un copil, şi un soţ. Am vrut să luăm lucrurile în ordine logică, astfel încât să nu sufere oameni care nu merită”, a spus ea pentru o publicaţie cotidiană gratuită.
Cu aceeaşi ocazie, a mai adăugat faptul că nu relaţia cu Dani este motivul divorţului de Elan.
Mihaela Rădulescu face bilanţul lui 2008Niciun regret. Mihaela îşi continuă nestingherită relaţia cu Dani Oţil, în timp ce audienţele emisiunilor lor de la Antena 1 („Duminica în familie” şi „Neatza cu Răzvan şi Dani”) cresc tot mai mult.
Publicul amator de bârfe e curios să afle ce blugi şi-a mai luat Dani, unde îşi petrec sfârşitul de săptămână, cum arată garsoniera despre care am citit atâtea, unde fug în vacanţa de iarnă – însă Mihaela e din ce în ce mai protectoare cu noua sa iubire.
Despre care ne spune că nu este doar ceva de moment, cum s-au grăbit mulţi să aprecieze, pentru că „o îndrăgosteală care nu devine mai puternică în timp e o păcăleală, cred… O pierdere de vreme…”, adăugând: „nu am de gând să răspund concret la întrebări atât de personale, n-am făcut-o niciodată, de ce credeţi că aş începe acum ?
Mi se atribuie atâtea vorbe şi poveşti pe care nu le-am spus, sunt atâtea comentarii eronate în jurul meu, dar nu simt nevoia să clarific nimic. Ar fi inutil, în această etapă.”
Mai mult, Mihaela spune că nu regretă nimic: „am atâta treabă în prezent încât nu mă uit nici înapoi, nici înainte.”
Într-adevăr, în momentul de faţă este prinsă între grija pentru micuţul Ayan, emisiunea „Duminica în familie”, facultate, pregătirea unui nou volum şi acţiunile caritabile. Ce o aşteaptă în viitorul apropiat?
„Să-mi termin facultatea de regie şi să fac filmul de absolvire, să public a doua carte, să termin încă un scenariu de film, să mai fac două videoclipuri şi o mulţime de acţiuni în zona social-umanitară, unde am proiecte în derulare de ani şi ani de zile.”
Nu are, aşadar, timp să se plictisească.
O fi o urmă de adevăr şi în versurile pe care i le-a dedicat Dan Teodorescu, solisul trupei Taxi, în cadrul galei Premiilor TvMania de anul acesta, unde vedeta a primit un premiu de excelenţă, pentru activitate în televiziune: „Pe umeri pletele-i curg lin,/C-are şampon din ăla fin./Are un păr desăvârşit,/Dar, cred că s-a vopsit./Probabil că a cam albit,/De câte-a patimit…”
Mihaela Rădulescu face bilanţul lui 20088 întrebări incomode
1. Ai vreo urmă de regret atunci când priveşti în urmă?
Nu. Trecutul nu mă preocupă într-atât încât să regret fapte, oameni, relaţii… Am atâta treabă în prezent încât nu mă uit nici înapoi, nici înainte.
2. Când ai plâns ultima oară?
Plâng destul de des – la filme, la spectacole de teatru, la un concert care mă face să plutesc, de dragul cuiva… Nu e tocmai plâns, sunt nişte lacrimi pe care le las cu bucurie să mă spele şi să-mi tot amintească ce sensibilitate am – că prea văd toţi că-s numai putere şi scuturi…
3. Crezi că Dani ar fi un tată bun pentru Ayan? Îţi doreşti un copil cu el?
Ayan are un tată. Unul singur. Pe Elan.
4. Cum percepe Ayan toată această situaţie?
Nu e problema voastră. Şi chiar nu e o problemă, pentru că suntem inteligenţi şi-l iubim mult.
5. Vei modera şi o emisiune împreună cu Dani?
Nu. Sper că niciodată. Mi se pare penibil şi nefiresc. Dani şi Răzvan alcătuiesc cea mai longevivă, coerentă şi inteligentă pereche de prezentatori, iar eu mă descurc binişor singură, nu văd de ce-am forţa nişte note…
6. Unde veţi evada de Sărbători?
Nicăieri.  Muncim.
7. Ai rămâne cu un bărbat care te-ar înşela?
Nu în sensul în care înţeleg eu înşelatul, cel cu inima. Înşelatul fizic, doar cu trupul, mai poate fi decupat, ajustat, până devine suportabil. Dar când omul de lângă tine e duplicitar şi spune „te iubesc” în două locuri, la mine se cheama că înşală. Şi, da, atunci, plec, dispar, fug, închid, trag obloane…
8. Seamănă viaţa ta cu un salt cu paraşuta?
Nu în fiecare zi. E o metaforă pe care am folosit-o, mai ales pentru că vorbesc în cunoştinţă de cauză. Dar un salt cu paraşuta îmi aduce nişte cantităţi uriaşe de adrenalină, ceea ce nu pot cere zilnic de la viaţă… Dar am destule zile în care simt că plutesc, exact ca atunci după ce s-a deschis paraşuta. La fel cum am şi zile întregi în care mă arunc în gol, cu tot curajul, ştiind că voi găsi mereu la îndemână paraşuta de rezervă. Am şi pentru alţii, chiar învăţ să prind oameni care cad din zbor – e o tehnică specială, un antrenament special, dar daca înveţi trucurile, exact ce pare mai greu şi mai dur devine o joacă, o plăcere, un zbor care înseamnă libertate şi bucurie…
„Romanul meu va apărea curând. Am inspiraţie, am energie să-mi dezvolt personajele şi cred că am reuşit ceea ce am visat în această privinţă.”

Text:
Cristiana Constantinescu, Simona Tudorache
Fotografii: Marius Bărăgan
Styling: Dana Budeanu
Make up: Anca Rădulescu
Hair style: Ana Maria Moşoiu (Yoko Hair Studio)
Vestimentaţie şi accesorii: Givenchy Vintage, Dries Van Noten, Blue Area (Jackie O.), Temperley, Christian Louboutin

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită