Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones divorţează. Vezi motivele astrale

De Saturnia pe

Jurnaliştii de la revista americană National Enquirer susţin că adevărul din spatele internării actriţei în clinica de boli psihice este unul foarte grav.
Potrivit acestora, vedeta a cerut ajutor medical din cauza faptului că a încercat să se sinucidă, în urma unor certuri violente cu soţul său, actorul Michael Douglas (68 de ani). Se pare că ei au probleme în căsnicie, iar din cauza supărării şi a stresului Catherine s-a refugiat în băutură şi a încercat chiar să-şi încheie socotelile cu viaţa.
Prima oară când actriţa a admis că are probleme psihice a fost în 2011, când s-a internat într-o clinică privată din statul american Connecticut.
Internarea a urmat unui episod dramatic din 2010, în care Catherine Zeta Jones a izbucnit în lacrimi vorbind despre soţul ei bolnav de cancer la un eveniment.
Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones divorţează. Vezi motivele astrale
Citeşte şi Saturnia: Top 4 femei puternice care şi-au „devorat” bărbaţii. Vezi ce vedete de la noi sunt în listă

Ce spun astrele despre divorţul dintre Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones

Cei doi actori au trecut prin multe momente tensionate în ultima vreme, dar, dacă am elimina cancerul la gât cu care Douglas a fost diagnosticat în 2010, nu ne-ar rămâne multe motive.
Stresul enorm la care a fost supusă frumoasa galeză nu avea cum să nu o afecteze, mai ales că soţul ei era un om activ şi simpatic şi ajunsese să arate ca o stafie din cauza tratamentelor agresive cu chimioterapie şi raze.
Vezi poze cu actorul în timpul tratamentelor cu chimioterapie şi află detalii despre cancerul în gât al lui Michael Douglas în Sănătate: Chiar poţi face cancer în gât de la sex oral? Care este adevărul medical
Astral, cei doi se potrivesc de minune şi au doi copii mici şi frumoşi, cut ot viitorul în faţă. Acum, când pericolul cancerului a fost înlăturat, tensiunile acumulate şi-au spus cuvântul şi Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au răbufnit.
Având în vedere cuadraturile şi alinierea planetelor, ce spun astrele ne înveseleşte. Dacă certurile se mai temperează, Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones au şanse de împăcare, sau măcar de un divorţ civilizat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2