Mădălina Manole a făcut copilul cu Şerban Georgescu?

De Diana Sorescu, pe

Părinţii regretatei artiste lansează o ipoteză şoc: potrivit informaţiilor pe care le deţin, aceştia cred că băieţelul Mădăline Manole este copilul fostului ei soţ, Şerban Georgescu…
…şi nu al lui Petru Mircea.

Părinţii Mădălinei Manole sunt deranjaţi de faptul că micuţul lor nepot a fost dus departe de ei, ceea ce le-a ridicat numeroase semne de întrebare. Astfel, Ion şi Eugenia Manole sunt hotărâţi să-i ceară ginerelui lor efectuarea unui test de paternitate, deoarece au dubii că el ar fi tatăl copilului.

Părinţii îndureraţi îţi bazează acuzaţiile pe numeroase întâmplări din trecut, ce prind contur şi ar explica, spun ei, multe din reacţiile şi acţiunile lui Petru Mircea.

Petru Jr, fiul lui Şerban Georgescu

Ion Manole susţine că, în urmă cu mai mulţi ani, atunci când fiica lui şi compozitorul Şerban Georgescu încercau să devină părinţi au apelat la serviciile mai multor clinici particulare de vertilizare în vitro.

Cum demersurile nu au dat roade, Şerban Georgescu ar fi stocat sperma în bănci de profil, cu gândul că soţia sa va mai încerca să rămână însărcinată prin acest procedeu.

Cum Mădălina l-a născut pe micuţul Petru Jr tot prin fertilizare în vitro, iar „Puiu” nu o însoţea niciodată la consultaţii ori la inseminare, Ion Manole crede că fata lui a rămas însărcinată cu Şerban Georgescu, fostul ei soţ.

Deocamdată nu a fost intentat vreun proces pe acest subiect, iar Petru Mircea nu a declarat nimic în legătură cu noile supoziţii ale socrilor lui.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!