Liviu Vârciu va prezenta „Roata norocului”

De PR, pe

Liviu Vârciu va prezenta la Kanal D “Roata Norocului”, un show de anvergură care le va oferi românilor ocazia să câştige premii importante prin perspicacitate şi inteligenţă, dar şi cu ajutorul norocului.
De la sfârşitul lunii mai,  Liviu Vârciu va învârti “Roata Norocului”. Show-ul va aduce câştiguri substanţiale în bani şi produse, divertisment, tensiune, umor şi nu în ultimul rând  un prezentator charismatic.
Concurenţii vor putea câştiga la Roata Norocului de la electrocasnice, gadgeturi, bax-uri de bere, kilograme de ciocolată, piese de mobilier, produse cosmetice, jucării, până la maşini şi combustibil în cantităţi impresionante.
“Roata Norocului este un concurs în care, pentru a câştiga, românii nu trebuie să fie talentaţi sau culţi, ci trebuie să aibă măcar un dram de noroc. E un concurs pentru toată lumea!  Sunt foarte bucuros că am intrat în echipa Kanal D, sunt convins că ne vom distra pe cinste alături de telespectatori şi că vom face un show de pomină, cu foarte multe premii, cu glume, fete frumoase, muzică bună şi noroc din belsug!” spune Liviu Vârciu.
Emisiunea se va difuza în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la orele 20.00.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!