Joacă cu Sylvester Stallone. Un român devine noul „Rocky”, în filmul „Creed 2”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 17 ianuarie 2018, 14:24
Este pentru prima oară în istorie când un român va deține un rol principal într-un film la Hollywood. Este vorba de pugilistul român Florian Munteanu, "Big Nasty",  care a fost distribuit în filmul Creed 2, alături de legendarul actor Sylvester Stallone.

Creed 2 este continuarea celebrelor filmele din seria Rocky cu Sylvester Stallone în rol principal. Acesta reia acţiunea cu o nouă generaţie, astfel că Florin Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din Rocky IV, și va lupta în ring alături de Michael B. Jordan, în rolul lui Adonis JohnsonEste primul român protagonist într-un film de categoria A la Hollywood, în trecut, Sebastian Stan sau Marcel Iures având roluri secundare.

Florian Big Nasty Munteanu

 

Sylvester Stallone va juca în Creed 2 rolul boxerului Rocky Balboa, mentorul lui Adonis Johnson, fiul fostului său rival din ring Apollo Creed. De asemenea, Tessa Thompson din Creed va reveni și în Creed 2. Filmările vor începe în luna în martie a acestui an, în Philadelphia, iar lansarea va avea loc în cinematografe la 21 noiembrie 2018.

Sylvester Stallone Rocky

Sylvester Stallone l-a felicitat pe Florian Munteanu pentru obținerea rolului chiar pe pagina sa de Instagram.

Citește și – Cum arată fetele lui Sylvester Stallone

Citește și – Actorul Sylvester Stallone și-a cumpărat o statuie cu propriul chip. Cât a plătit pentru ea. FOTO

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro