Jim Carrey și-a îngrijorat fanii cu această fotografie, în ziua de Paște

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 12:53
Jim Carrey, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din lume, și-a îngrijorat fanii cu ultima sa fotografie pe care a postat-o de Paște. Actorul în vârstă de 55 de ani a postat pe contul său de Twitter o poză în care apare ținând în brațe un iepure, pe care îl hrănește cu un morcov.

Citește și – Cuvintele emoționante ale actorului Jim Carrey pentru umanitate

„Paște fericit sau orice alt motiv ai avea să simți căldură și ceva pufos!”, a scris Carrey pe rețeaua de socializare.


Prietenii lui virtuali s-au îngrijorat când au văzut fotografia deoarece actorul nu mai seamănă deloc cu Jim Carrey de altă dată, vesel și glumeț. Deși în poză apare zâmbind, privirea actorului este plină de tristețe, iar chipul lui este vizibil îmbătrânit. Încărunțit, cu barbă lungă și riduri accentuate, geniul comediei este greu de recunoscut acum.

Fanii lui au scris pe rețeaua de socializare că abia l-au recunoscut în fotografie și că Jim Carrey pare să calce pe urmele regretatului Robin Williams, un celebru actor de comedie care a căzut pradă depresiei și a ales să își pună capăt zilelor.

De un an și jumătate, starul a dispărut din lumina reflectoarelor, dar și de pe rețelele de socializare, după ce fosta lui iubită, Cathriona White, s-a sinucis, iar rudele acestaia i-au intentat actorului un proces, acuzându-l de moartea ei.

Unii speculează, însă, că noul look îmbătrânit al lui Jim Carrey ar putea să fie pentru un rol pe care îl are în filmul „The Bad Batch”.

Citește și – Îţi aminteşti de fiica lui Jim Carrey? Acum are 28 de ani şi este o femeie superbă

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!