Iggy Azalea a publicat primele imagini cu fiul ei Onyx

De Adelina Duinea, pe

Rapperița Iggy Azalea (30 de ani), pe numele ei real Amethyst Amelia Kelly, dezvăluia în iunie 2020 că a devenit mamă în secret.

Artista de origine australiană dezvăluia atunci că are un fiu numit Onyx cu rapperul Playboi Carti. Cei doi nu mai formează în prezent un cuplu.

Iggy Azalea a publicat primele imagini cu fiul ei Onyx

„Am tot așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, dar, cu cât trece mai mult timp, cu atât realizez că întotdeauna mă voi simți anxioasă dezvăluind o veste atât de mare lumii”, a scris Iggy atunci, potrivit Avantaje.ro.

Iggy Azalea a publicat primele imagini cu fiul ei Onyx

„Vreau să-i păstrez viața privată, dar totodată să fie clar că nu este un secret și că îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte.”

Duminică, 25 octombrie, artista a publicat primele imagini cu fiul ei. În descrierea acestoray a pus un simplu emoticon cu un îngeraș.

În seara imediat următoare, Iggy a dezvăluit că ea și Playboi s-au despărțit.

„Ai pierdut un prieten real. Oamenii nu mai apreciază loialitatea, de aceea aș prefera să fiu singură. Ce voiam să spun este că îmi cresc fiul singură. Nu sunt într-o relație în prezent”, a scris rapperița, în mediul online.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

În luna decembrie a anului 2019, în presă se zvonea că Iggy ar fi însărcinată însă nici ea, nici fostul ei iubit nu au confirmat sau negat speculațiile.

În aceeași perioadă, Iggy a publicat o fotografie în costum de baie, părând să nege zvonurile. „Mi-aș fi dorit să fii aici”, a scris în descrierea imaginii.

Despre Iggy și Playboi, care s-au cunoscut în anul 2018, s-a speculat și că s-ar fi logodit în luna iulie a anului trecut.

Speculațiile au început după ce artista a publicat o fotografie purtând un inel pe acel deget. Nici aceste zvonuri nu au fost confirmate sau infirmate de cei doi.

În aceeași perioadă, rapperul a vorbit despre relația cu artista într-un interviu oferit publicației Fader.

„Odată ce am început să vorbim, am rupt legătura cu toți ceilalți. Era gata”, a mărturisit Playboi. „O susțin în tot ceea ce face.”

Încă nu se cunoaște motivul despărțirii celor doi.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro