Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan

De Saturnia pe

Astrograma iubirii Iulia Vântur – Suleyman Magnificul

Pe de altă parte, Iulia Vântur ar putea să aibă o adevărată poveste de iubire cu Suleyman Magnificul. Ar fi mai veridic, mai pasional şi mai interesant pentru publicul din România.
Suleyman Magnificul este idolul nou-nouţ al femeilor din România (multe dintre ele sunt de-a dreptul extaziate când vine vorba de serial).
Iulia Vântur este o tipă pasională şi s-ar potrivi de minune în haremul sultanului, cuib de intrigi tipice telenovelelor.
Un alt motiv ar fi că Suleyman nu are încă nicio nevastă/ sultană blondă şi orice sultan care se respectă, nu mai vorbim de unul „magnific”, are nevoie de o blondă în palmares.
Suleyman Magnificul (personajul istoric real, care a murit în 1566 ) era născut pe 6 noiembrie (1494 🙂 ), deci nativ din Scorpion, element de apă.
Zodiile de apă sunt sensibile, intuitive, uşor influenţabile şi cu un magnetism aparte, de aceea pot fi trezite la viaţă de o zodie puternică de foc, cum este cea a Iuliei Vântur.
Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan

Cine ar mai beneficia de pe urma acestui cuplu celebru?

Dacă Iulia Vântur ar începe o idilă cu Suleyman Magnificul, publicul din România ar fi în delir. Nu numai că o vedetă frumoasă de la noi ar apărea în serialul preferat al momentului, dar cuplul ar putea avea copii despre care toată lumea ar vrea să ştie detalii.
Nici presa nu ar fi mai puţin încântată, având în vedere câte materiale tari s-ar putea scrie despre: iubire la început, tradiţiile turceşti de nuntă, convertirea miresei, nunta în sine (cu live text şi flux video cu preparatele de la bufet), zvonuri că sultana Iulia Vântur este gravidă cu Suleyman Magnificul, poze cu presupusa burtă, negarea zvonurilor, adeverirea lor, naşterea, detalii despre bebeluşul regal, etc.
Singurele personaje mai puţin încântate de cuplarea Iuliei Vântur cu Suleyman Magnificul ar fi Salman Kahn, forţat să rămână celibatar şi celelalte neveste ale lui Suleyman. Poate un pic şi Marius Moga.
Citeşte şi Saturnia: Din războiul Bahmu versus Prigoană câştigă… stelele verzi
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2