Gwen Stefani se gândește să renunțe la cariera muzicală

De Oana Savin, pe
Gwen Stefani a declarat că se gândește să renunțe la cariera sa muzicală din cauza vârstei întrucât face acest lucru de peste 30 de ani.

Cântăreața, care are 48 de ani, va susține din luna iunie o serie de concerte la Zapos Theatre din Las Vegas.

Este perfect pentru mine să pot să susţin show-urile la Las Vegas, este un lucru perfect pentru mine ca mamă, dar şi din punct de vedere creativ”, a declarat Stefani citată de ET Canada.

Citește și: Gwen Stefani a pierdut sarcina și a amânat nunta

Totodată, ea a firmat că îi este greu să susțină concerte mai ales că are trei copii la școală.

Gwen a declarat că a acceptat să meargă în cel mai recent turneu al său, organizat în 2016, după divorţul de muzicianul britanic Gavin Rossdale, pentru că a avut „o criză personală şi a simţit cum muzica se revarsă din ea„.

Sunt evident la sfârșitul carierei mele ca muzician…din cauza vârstei mele și fac asta de peste 30 de ani”, a specificat cântăreața.

Citește și: Abdomen perfect la 43 de ani. Uite ce bine arată Gwen Stefani!

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără „Just a Girl” şi „Don’t Speak”. Cel mai recent album solo al cântăreţei, al treilea, datează din 2016, „This Is What the Truth Feels Like”. Cântăreaţa recompensată cu trei premii Grammy a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!