Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 13:41

Georgina Rodriguez (28 de ani) a devenit mamă de gemeni pe 18 aprilie 2022. În aceeași zi, modelul și jucătorul de fotbal Cristiano Ronaldo (37 de ani) anunțau îndurerați decesul fiului lor nou-născut. Fiica perechii a supraviețuit. După doar o lună și o săptămână de la naștere, Georgina a participat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2022.

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

„Suntem profund întristați să anunțăm că băiețelul nostru s-a stins din viață. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să depășim acest moment cu speranță și bucurie. (…) Suntem devastați de această pierdere și vă cerem intimitate în acest moment extrem de dificil. Fiule, ești îngerul nostru. Întotdeauna te vom iubi”, a transmis cuplul.

Cristiano și Georgina mai au o fiică, Alana Martina, în vârstă de 4 ani. Cea de-a doua fiică a cuplului poartă numele Bella Esmeralda. Esmeralda este un nume cu origini latine, derivat din termenul „smarald”, piatră prețioasă de culoare verde. Georgina și-a accesorizat ținuta de la Cannes 2022 cu bijuterii Chopard cu smaralde.

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Georgina se ocupă, de asemenea, și de creșterea celorlalți trei copii ai sportivului, gemenii Eva și Mateo (4 ani) și fiul Cristiano Junior (11 ani).

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pe 25 mai, Georgina a fost prezentă la ecranizarea peliculei „Elvis”, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes 2022. Dansatoarea a optat pentru o creație Ali Karoui mulată, cu paiete argintii și cu un decolteu adânc în V.

Deși cu doar o lună și o săptămână în urmă a născut, Georgina a purtat încrezătoare ținuta mulată.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez, cadou impresionant pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui

Cristiano și Georgina formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-ar fi cunoscut în cadrul unui eveniment Dolce & Gabbana din Madrid. În perioada respectivă, Georgina lucra într-un magazin Gucci din Madrid. Ulterior, tânăra a urmat o carieră în modelling, în prezent având propriul reality-show pe Netflix, „Soy Georgina”.

Cuplul s-a logodit în vara anului 2020. Pe 22 august 2020, perechea a publicat în mediul online un portret în dreptul căruia Georgina a scris: „DAAA”. În dreptul aceleiași fotografii, sportivul a scris: „Dragostea mea”.

În 2019, Cristiano a vorbit despre relația lor într-un interviu pentru ITV: „M-a ajutat atât de mult. Desigur, sunt îndrăgostit de ea. Ne vom căsători într-o zi, asta este sigur. Este și visul mamei mele. Așadar, într-o zi. De ce nu? Este grozav. Este prietena mea. Avem diverse conversații. Îmi deschid inima pentru ea, iar ea și-o deschide pentru mine”.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!