Frumoasa lui Bute: cum arată femeia care i-a cucerit inima pugilistului

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 14 martie 2022, 11:30
Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie pe măsură. Iar Lucian Bute nu face excepție. Femeia căreia i-a jurat iubire veșnică în 2013 este cea care i-a fost alături la aproape fiecare meci, care îl sprijină și ascultă când trece prin momente dificile și care, mai nou, se ocupă de administrarea banilor pugilistului.

Elena, soția lui Lucian Bute

A trecut mai bine de un deceniu de când Lucian Bute s-a îndrăgostit de Elena Aprozeanu, o superbă brunetă cu care acum locuiește în casa sa din Montreal. În vârstă de 31 ani, Elena Aprozeanu, devenită în iunie 2015, Elena Bute, este de o frumusețe răpitoare, dar are și cap pentru afacerile familiei: din 2012 aceasta se ocupă de finanțele firmelor din Montreal ale boxerului, la care ocupă și postul de secretară.

Sunt împreună de 10 ani

Elena a fost cea care i-a fost alături în momentele grele pugilistului, după fiecare înfrângere sau accidentare a reușit să-l motiveze să se pună pe picioare. Deși a suferit la fiecare pumn încasat de soțul ei, sacrificiile care le-au presărat povestea de iubire ce dura de 10 ani au fost recompensate cu un eveniment la care amândoi visau de multă vreme.

Nuntă de campion la Galați

În 2013, aceștia au avut parte de o nuntă ca în povești, desfășurată într-un restaurant de lux din Galați și la care au luat parte peste 500 de invitați, personalități din lumea sportului și nu numai.

Elena și Lucian, în ziua nunții

Elena și Lucian, în ziua nunții

A fost cel mai emoționant moment din viața fostului campion. „Am fost extrem de emoţionat. Am plâns. E cel mai important meci din viaţa mea, pe care l-am şi câştigat”, le mărturisea Bute jurnaliștilor după terminarea ceremoniei religioase.

S-au căsătorit civil la poalele munților Bucegi

De altfel, și la căsătoria civilă, care avusese loc cu o săptămână înaintea celei de la biserică, pugilistul nu a mai contenit cu laudele la adresa alesei sale.

”Mă bucur că am o soție, care mă iubește, mă înțelege, suportă și e alături de mine. Aș vrea 2-3 copii, dar cum o vrea Dumnezeu, acum să fim sănătoși, înțelegere să fie, restul vin de la sine, sunt convins de acest lucru”, declara el după un ”Da” spus răspicat Elenei, la poalele Munților Bucegi, la Castelul Cantacuzino, în prezența primarului Buștenilor, Emanuel Savin.

Foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!