Primele fotografii de la moartea Mădălinei Manole

De Stela Moisescu, pe

Ziarul Libertatea a publicat azi în exclusivitate primele fotografii făcute de anchetatori în dimineaţa zilei de 14 iulie, atunci când trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole…
… a fost găsit la partenerul vilei din Otopeni.

Fotografiile publicate în ziar arată cum anchetatorii au analizat parterul vilei cântăreţei, curtea casei, dar şi ustensilele cu care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor: sticla de Furadan pe care a primit-o pentru buruienile din grădină şi paharul de 400 de ml în care şi-a preparat otrava diluată cu apă.  

Din concluziile de până acum ale anchetei, se pare că artista şi-a preparat soluţia otrăvitoare într-un pahar de 400 de ml, pe care a băut-o, forţându-se să o înghită. Aşa s-ar putea explica faptul că Mădălina Manole avea pete de Furadan la gură şi pe bluza de pijama, atunci când a fost găsită fără suflare.

Mai departe, potrivit anchetei, artista a mai avut puterea să umple încă o dată paharul cu otravă. Nu a reuşit să îl mai bea şi, simţind că i se face rău, a apucat să îl aşeze pe podea, prăbuşindu-se lângă el, acolo unde anchetatorii au găsit-o fără viaţă.

Deşi medicii legişti au stabilit că artista a înghiţit 400 de ml de Furadan şi chiar umpluse din nou paharul, părinţii artistei sunt revoltaţi de aceste concluzii. Potrivit sursei citate, procurorii care anchetează moartea Mădălinei Manole au început să caute precedente în criminalistica din străinătate, care să le susţină teoria că artista a băut singură toată otrava.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!